Selectie Radio

Telescoop. Over satellietontvangst met o.a. aandacht voor Astra-satellieten en twee-wegverkeer voor internet. Radio 5, 21.02-22.00u.

De Avonden. Na herhaling van het uitzicht van museummedewerker Wil van der Vlies een eerder uitgezonden gesprek met dichter Bert Schierbeek over de Nederlandse literatuur. Na elven eigen opnamen en een portret van Storm and Stress. Tot slot een historisch geluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Documentaire op 5. Gesprekken met huisartsen over geweld en intimidatie op het werk. Ook wordt een assistente gevolgd en zijn er impressies uit een cursus `geweld in de medische praktijk'. Morgen, Radio 5, 13.02-13.50u.

Radio uit. Gesprek met schrijfster Marriët Meester die juli j.l. meereisde met de `literatuurtrein' door Europa. Onlangs verscheen haar bundel met reisverhalen De Verdwaalde Nomade. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.