Selectie Radio

Andersdenkenden. Herhaling van het gesprek met minister van Landbouw en Visserij Laurens Jan Brinkhorst en amazone Anky van Grunsven over hun geloof en ongeloof. Radio 5, 21.02-21.25u.

De Avonden. Na een verhaal van Arnon Grunberg het derde deel van een collage uit het Crossing Border Festival dat vorig jaar oktober in Den Haag werd gehouden. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sporen. Laatste van de serie herhalingen uit het vorig jaar waarin oud-commissaris J.A. Blaauw ingaat op foute verhoormethoden. Zoals bijvoorbeeld in de Eper Moordzaak, waarin mensen onterecht werden veroordeeld. Morgen, Radio 5, 9.02-9.45u.

Radio uit. Gesprek met journalist/schrijver Igor Cornelissen die jarenlang voor Vrij Nederland werkte. Onlangs verscheen deel 3 van zijn memoires, getiteld Terug naar Zwolle. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.