Zweed Enqvist wint toernooi in Cincinnati

De Zweedse tennisser Thomas Enqvist heeft het toernooi van Cincinnati op zijn naam gebracht. Hij won in de finale met 7-6 en 6-4 van de Brit Tim Henman. Enqvist won de tiebreak van de eerste set met 7-5. In de halve finales had Henman zaterdag in drie sets van de Braziliaan Gustavo Kuerten gewonnen. Enqvist won in de halve eindstrijd van de Fransman Arnaud Clément. Het was de eerste toernooizege voor Enqvist in 2000 en zijn zeventiende overwinning sinds zijn profdebuut.

Serena Williams heeft het tennistoernooi van Los Angeles gewonnen. De Amerikaanse won in de zwaarbevochten eindstrijd met 4-6, 6-4 en 7-6 van haar landgenote Lindsay Davenport. Williams won de beslissende tiebreak met 7-1. Ze had zaterdag in de halve finale van de Zwitserse Martina Hingis gewonnen.