`Christina's cd wordt hit'

De kerst-cd van prinses Christina, die omstreeks 1 november zal verschijnen, mag zich nu al in grote belangstelling verheugen. Volgens de platenmaatschappij zijn er rond de 200.000 exemplaren van de plaat besteld. De belangstelling voor de plaat werd versterkt nadat de prinses vorige maand optrad tijdens de kerkelijke inzegening van het huwelijk van haar neef prins Bernhard en Annette Sekrève. ,,We gaan er vanuit dat ze op de hitparade komt,'' zegt producent Eddy Ouwens. Ook via andere kanalen worden cd's van de koninklijke mezzo-sopraan al veel besteld. Tevens zijn er diverse acties van tijdschriften, die de plaat onder de aandacht brengen van hun abonnees. Op de plaat staat kerstrepertoire uit onder meer Nederland, Frankrijk, Spanje en Zweden. Het grootste deel van de opbrengst is voor het Prinses Christina Concours voor jong muzikaal talent.