Korving vierde op horden in Linz

Robin Korving is tijdens atletiekwedstrijden in Linz als vierde geëindigd op de 110 meter horden. De meeting maakte deel uit van het Grand Prix II-circuit. De Nederlander, die zich al had verzekerd van deelname aan de Olympische Spelen in Sydney, liep de afstand in 13,34 seconden. De zege in Oostenrijk ging naar de Amerikaan Allen Johnson (13,14).

Korving was ondanks een goede start niet tevreden met zijn race, geheel in de lijn van de laatste weken. ,,Ik had graag in de 13,20 gezeten. Maar ik heb het hele jaar nog niet lekker gelopen'', zei de atleet uit Heerhugowaard die zich de komende weken met trainingen en medische behandelingen op Papendal gaat voorbereiden op de Spelen. ,,Ik zal mijn rug intensief laten behandelen, elke dag een uur lang. De fysiotherapeut zal echt met z'n ellebogen aan het werk moeten.''