Ongeluk eist 4 levens

Vlak over de grens bij Roosendaal, in de Belgische plaats Essen, zijn zaterdagochtend vier mensen om het leven gekomen door een ongeval. Drie doden en een van de gewonden maakten deel uit van een familie uit Roosendaal.

Bij het ongeval, dat kort voor zeven uur gebeurde op de tweebaansweg van Essen naar Antwerpen, waren een Nederlandse en een Belgische personenwagen en een motor betrokken. Drie inzittenden van de wagen met het Nederlandse kenteken, een 61-jarige man, zijn 56-jarige vrouw en hun 12-jarige zoon, allen uit Roosendaal, kwamen hierbij om het leven. Een zoon van 16 jaar oud is met ernstige verwondingen overgebracht naar het St. Franciscusziekenhuis in Roosendaal. Het Roosendaalse echtpaar zou op weg naar huis zijn geweest. Hun overige vijf kinderen verbleven thuis. Het vierde dodelijke slachtoffer is een 37-jarige motorrijder uit Essen. Van de inzittenden van de tweede personenwagen, een echtpaar uit Brasschaat, raakte er een zwaar en een licht gewond. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog onduidelijk.