Def Rhymz en Postmen niet naar Suriname

De populaire rapper Def Rhymz en hiphop-band Postmen zien af van een reis naar Suriname. Samen met E-Life, U-niq en Karima zouden ze eind augustus optredens geven in het Anthony Nesty-stadion (20.000 plaatsen) in Paramaribo. Volgens de artiesten bestaat er te veel onduidelijkheid over de organisatie van de trip. De organisator van de reis, het Rotterdamse bedrijf Wow Pow, legt de schuld voor de afgelasting bij een aantal sponsors in Suriname. ,,Door hun bijdragen zouden de artiesten niets bij hoeven te leggen. Helaas kwamen ze hun beloftes niet na. Daardoor gaat het feest nu niet door'', aldus organisator R. King. Def Rhymz hoopt binnenkort met een aantal journalisten alsnog naar Suriname te gaan. De trip wordt mede mogelijk gemaakt door Veronica en Coca Cola.