Selectie Radio

Kleur bekennen. Herhaling van het gesprek met familietherapeute Else-Marie van den Eerenbeemt die samen met haar grote voorbeeld de Hongaarse psychiater Ivan Nagy Balans in beweging schreef. Radio 5, 18.02-19.00u.

Avondconcert. Opnamen van het openingsconcert van 28 juli van het Delft Chamber Music Festival met o.a. werk van Brahms (Hymne zur Verherrlichung des grossen Joachim) en Elgar (vioolsonata in e). Radio 4, 20.02-23.00u.

De avonden. Na het uitzicht van filmer en fotograaf Guido Paulissen in Klein Genhout een herhaling van een uitzending van Ischa Meijer. Louis Lehmann onderbreekt het programma met Lucky Roberts en Willy `the lion' Smith. Radio 5, 22.02-24.00u.

Jazz op 4. Eerste deel van een terugblik op het al ruim zestig jaar bestaande jazzlabel The Blue Note. Radio 4, 23.00-24.00u.