Selectie Radio

De Avonden. Na het uitzicht van generaal b.d. Gé(rard) Berkhof, een herhaling van een gesprek uit 1992 van Tom Rooduijn en H.J.A. Hofland met schrijfster Hella S. Haasse over de Nederlandse literatuur. In het tweede uur digitale elektronische muziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Sesjun. Opnamen van organist Larry Goldings, gitarist Peter Bernstein en Bill Syewart op drums. Radio 4, 23.00-24.00u.

Documentaire op 5. Portret van de jonge Vlaamse architecten Hilde en Amandus die in de noordelijke provincie Ladakh in India Tibetaanse kloosters bestuderen. Morgen, Radio 5, 13.02-13.50u.

Schuim & As. Gesprek met Dirk Lambrechts over zijn liefde voor de fado en een wandeling door Westeremden met schilder Henk Helmantel. Verder praat museumdirecteur Liesbeth Brandt Corstius over haar vertrek. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.