Selectie Radio

Avondconcert. Zomeravondmuziek met Peter Jan Wagemans, componist, docent en programmeur van het Noordhollands Philharmonisch Orkest. Hij laat muziek horen die hem na aan het hart ligt. Radio 4, 20.02-23.00u.

Andersdenkenden. Zanger Boudewijn de Groot en oud-politicus Henk Vredeling over geloof en ongeloof. Radio 5, 21.02-21.25u.

De avonden. O.m. een verhaal van Arnon Grunberg en een compilatie van het Crossing Border Festival van vorig jaar met o.a. Erwin Mortier, Hanif Kureishi en de Amerikaanse zanger Richard Buckner. Tegen elven wordt het programma onderbroken voor gedichten van Poesjkin. Radio 5, 22.02-24.00u.

Documentaire op 5. Herhaling van het portret van de 26-jarige Haagse reclasseringsambtenaar Chantal Minnaard. Vier jaar werkte zij met criminele verslaafden. Morgen, Radio 5, 13.02-13.45u.