Meisje verkracht

Een 17-jarig meisje uit Goes is gisteren bij Wilhelminadorp verkracht en daarna bijna gewurgd door een onbekende man. Het meisje is met verwondingen opgenomen in het ziekenhuis in Goes. De 17-jarige was aan het skeeleren onder aan de Zeedijk tussen het Goese Sas en het Katseveer bij Wilhelminadorp, toen omstreeks elf uur een stationcar voor haar stopte. De bestuurder dwong het meisje mee te gaan in de bosjes, waar hij haar verkrachtte. Vervolgens sommeerde hij haar een half uur te blijven liggen. Maar na korte tijd kwam hij terug en probeerde het meisje te wurgen. Ze verloor het bewustzijn. Omstreeks twee uur 's middags kwam het meisje bij kennis en kroop naar de weg waar een voorbijganger haar vond. Die bracht haar naar huis. Het slachtoffer heeft een signalement van de dader opgegeven. De politie is tevens op zoek naar de bestuurder van de auto die het meisje heeft thuisgebracht.