Selectie Radio

Andersdenkenden. De minister van Onderwijs en Wetenschappen Loek Hermans en tv-presentator Mart Smeets praten over hun levensbeschouwing voor zover dat nog een rol speelt. Radio 5, 21.02-21.25u.

De avonden. Na het uitzicht van van journalist Ad Fransen in Amsterdam en een verhaal van Arnon Grunberg uit New York een gesprek met Erno Eskens over de Filosofische reisgids voor Nederland en Vlaanderen. In het tweede uur een gesprek met de Amerikaanse schrijfster Catherine Busch over haar boek Wetten van verbondenheid. Tegen half twaalf een concert van muzikant en dichter Tom House uit Nashville. Radio 5, 22.02-24.00u.

Is dit nog wel Jazz? Tweede deel van het concert van de Victor Bailey Band dat op 9 april in Vredenburg werd gehouden. Bailey is bekend als fusionbassist en van zijn samenwerking met zangeres Madonna. Radio 4, 23.00-24.00u.