Selectie Radio

De weekstaat.

Uit het Nationaal Scholierenonderzoek van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting blijkt dat steeds meer scholieren beleggen. Over deze ontwikkeling praten Brenda van Dam van het Nibud en Madeleine Kemna van de Robeco Groep. Ook komt een 15-jarige belegger aan het woord. Radio 5, 21.30-22.00u.

De avonden. Na een bloemlezing uit de verhalen van A. Moonen uit het seizoen 1996 in het tweede uur muzikale hoogtepunten uit het afgelopen seizoen van het Music Hall Orkest met o.a. Ad van der Veen, Bea van der Poel, Wouter Planteijdt, Bob Fosco en de Wapiti's. Tegen middernacht een aflevering uit de serie De mannen van de radio. Radio 5, 22.05-24.00u.

Radio uit. Gesprek met Jeroen van Erp, mede-oprichter van het ontwerpbureau Fabrique in Delft over zijn vak en in de invloed van nieuwe media in zijn werkveld. Morgen, Radio 5, 17.02-17.50u.