Radio

Telescoop. O.a. een reportage over het Nederlandse paviljoen op de Wereldtentoonstelling Expo 2000 in Hannover. Radio 5, 21.02-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van medewerkster van het Instituut Collectie Nederland, Vivian van Saaze, een gesprek met de Maastrichtse sigarendeskundige Wim Otten en een bijeenkomst van sigarenrokende vrouwen. Na elven opnamen van het duo Wisdom of Harry uit Londen dat gitaarpop en triphop speelt. Tot slot historie uit het geluidsarchief. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & as. Gesprek over het waarom van feesten met een socioloog en een organisator en een schrijversportret van Anke de Vries. Voorts een reportage vanaf een schoolplein over schoolgedichten in de Nederlandse literatuur naar aanleiding van het boek De honderd mooiste schoolgedichten. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.