Website

Vandaag start 3voor12, de vernieuwde popsite van de VPRO. Deze site, gemaakt `voor en door fans en freaks', belooft toegang tot het grootste online live-archief van Europa: 75 concerten uit de VPRO-archieven zijn te bekijken en beluisteren. Vrolijke pop, heftige gitaarherrie, warme dansbeats en stekelige liedjes: 3voor12 voorziet in de behoeften van een breed scala aan alternatieve muziekliefhebbers. Naast concertregistraties zijn er festivalaankondigingen, foto-reportages en door dj Lady Aida gemixte danssets met de meest recente vloervullers uit het clubcircuit. Bovendien kan de surfer een privé-Jukebox met favoriete muziek samenstellen. De site is voorzien van een nieuwe voorpagina, `Zapcentral', waarop nieuwe toevoegingen meteen zichtbaar zijn. Ter ere van de lancering van 3voor12 vindt een speciale uitzending plaats met muziek van nederhop-band Osdorp Posse.

(www.3voor12.vpro.nl)