Selectie Radio

Telescoop. O.a. komt de vraag aan de orde of het mobiel internet toekomst heeft en of het de wereld gaat veranderen. Onlangs werd tijdens een congres duidelijk dat de internetrevolutie nog maar aan het begin staat. Binnenkort zijn de internetapparaatjes niet meer aan te slepen. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. In het eerste uur o.a. de Edgar Davids Rockopera en radiokunstenaar Mat Wijn. Rond elf uur een portret van Califone, een project van multi-intrumentalist Tim Rutili uit Chicago en tot besluit een historische archiefgeluid. Radio 5, 22.02-24.00u.

Gerrit Huizer, een mystieke professor. Radioportret van de vorig jaar op 70-jarige leeftijd overleden professor Gerrit Huizer. Hij was de oprichter van het Derde Wereld Centrum van de Universiteit van Nijmegen en vond zijn inspiratie in allerlei vormen van religie, Bhagwan, Jomanda, het protestantisme en Afrikaanse volksreligies. Morgen, Radio 5, 13.02-13.50u.