Chelsea praat met Hasselbaink over een transfer

Jerrel Hasselbaink is in onderhandeling met Chelsea. De Londense club is bereid ruim 50 miljoen gulden te betalen voor de Nederlandse international. Een woordvoerder van Chelsea bevestigde dat de club ,,in verregaande onderhandeling'' is met Atlético Madrid, de huidige werkgever van de spits. Naast Hasselbaink wil de Engelse bekerwinnaar ook Winston Bogarde inlijven. Chelsea meldde zich bij FC Barcelona, waar de verdediger nog een jaar onder contract staat. Bogarde liet weten ,,open te staan voor andere opties''. Zijn zaakwaarnemer Sigi Lens verklaarde dat Chelsea zich nog niet bij hem heeft gemeld. Bij Chelsea staan de Nederlanders Ed de Goey en Mario Melchiot onder contract. Hasselbaink kwam vorige zomer voor 43 miljoen gulden over van Leeds United. Hij scoorde dit seizoen 24 keer en nam daarmee de helft van de totale productie van Atlético voor zijn rekening. De tweede club van Madrid degradeerde uit de Primeria Division.