Selectie Radio

De avonden. Na het uitzicht van loopbaandeskundige Anke van Elk en een verhaal van Arnon Grunberg een gesprek met Max Niematz over zijn novelle De Kromzichter fokveedagen. Tegen elf uur Russische poëzie en Rob van Essen over zijn liefdesroman Troje. En een concert van White Hotel. Radio 5, 22.04-24.00u.

NPS-bijlage. Reportage van programmamaakster Tjitske Lingsma over de explosieve situatie op de Molukken. De geruchten worden sterker dat de moslims aan moderne wapens kunnen komen. Morgen, Radio 5, 13.02-13.45u.

Knetterende letteren. O.a. een gesprek over de jeugdroman en een gesprek tussen (taal)kunstenaar Wim T. Schippers met dichter/journalist Ingmar Heytze. Heytze maakte een boek over het chaotische en compacte taaluniversum van Schippers. Ook een reportage over de heruitgave en presentatie van de bloemlezing Vijf 50'ers. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.