Selectie Radio

De Weekstaat. Aandacht voor het beleggen in financiële termijncontracten (futures) dat veel weg heeft van het beleggen in opties. Futures hebben meestal een langere looptijd. Radio 5, 21.30-22.00u.

De Avonden. Literair variété met verhalen van Pieter Guépin, Erik Bindervoet, Robbert Jan Henkes, Hans Verhagen en A. Moonen. In het tweede uur een gesprek met oud-zangeres en oud-rechter Corrie Brokken over haar boek Wat mij betreft waarin zij haar leven belicht. Na half twaalf Afrikaanse pop. Radio 5, 22.02-24.00u.

Cultuur en media. Reportage over de toneelvoorstelling Reünie waarin vrouwen van bekende voetbalinternationals terugblikken op het verlies van Oranje tegen West-Duitsland in de WK-finale van 1974 en een gesprek met vormgever Wim Crouwel over de tentoonstelling Best Verkochte Boeken in het Stedelijk Museum in Amsterdam. Morgen, Radio 1, 15.04-16.00u.