Selectie Radio

Opium. Juryvoorzitter Menso Carpentier Alting maakt de genomineerden bekend voor de toneelprijzen Louis d'Or, Arleccio, Colombia en de Hans Snoekprijs. Verder o.a. Erno Eskens over zijn filosofische reisgids voor Nederland en Vlaanderen. Radio 1, 20.04-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van luisteraar Gerard van Emmerik in Amsterdam een reportage over het pianolamuseum dat de grootste verzameling van deze apparaten en pianolarollen heeft. Verder de bosrietzanger en een radioportret van circa tien jaar geleden van programmamaker Wim de Bie. Radio 5, 22.02-24.00u.

Damokles. Radioportret van het gezin Van Bemmelen uit Mijdrecht dat elf jaar geleden door een verkeersongeval een dochter en de moeder verloor. Het gezin wil een monument oprichten voor verkeersslachtoffers maar de gemeente werkt tegen. Radio 1 & 2, 0.04-1.00u.