Selectie Radio

De weekstaat. Over het verschil, voor- en nadelen en risico's van het beleggen in warrants en opties. Radio 5, 21.30-22.00u.

De avonden. Literair variété met o.a. verhalen van Thomas Verbogt, Wim de Bie, L.H. Wiener en A.L.Snijders. Verder misdaadjournalist Bart Middelburg over zijn boek De Godmother dat handelt over de Bruinsma-bende met als leider Klaas Bruinsma. Na half twaalf Afrikaanse popmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vijfde Verdieping. Een discussie over koken en eten als vormen van kunst. Gesprekken met publicist Patrick Faas, kunstenares Karin Peulen en de eetperformancekunstenaar Fredie Beckmans. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.

Weldenkende mensen. Debat over `de nieuwe Gastarbeider'. Ging het in de jaren zestig over de lager opgeleide gastarbeider nu gaat het om hoger geschoolden. Morgen, Radio 1, 16.04-17.00u.