Selectie Radio

Kleur bekennen. Portret van de 41-jarige blinde pianist Bert van den Brink. Hij legt uit waarom hij behalve pianist en componist ook levensgenieter en welbespraakt is. Radio 5, 18.02-19.00u.

De recensenten. Schrijver Jaap Scholten en fotograaf Kors van Bennekom praten over eigen en elkaars werk. De nieuwe roman van Scholten heet Morgenster en Van Bennekom exposeert in de Elleboogkerk in Amersfoort waar 75 foto's te zien zijn van zijn vrouw Ine. Radio 1, 20.04-21.00u.

De avonden. Na het uitzicht van Hitler-imitator Rob Muntz in Zaandam besprekingen van de debuutfilm Jacky (regisseurs Fow Pyng Hu en Brad Ljatifi), de fototexpositie De mijnen en de roman De zondag des levens van Raymond Queneau (1903-1976). Na elf uur het kloosterkoor St. Lioba en Joost Pollmann over het samenstellen van striptentoonstellingen. Radio 5, 22.02-24.00u.