Geslaagd voor toverles

IK HEB MET MIJN buurmeisje Laurien een Harry Potterfeestje gegeven omdat ik Harry Potter heel leuk vind. Ik heb er ook mijn spreekbeurt over gehouden. We krijgen een brief van Zwijnstein met onzichtbare geschreven, daarin stond dat wij toverles kregen omdat ze dat op onze school niet geven. We deden soms een beetje alsof, want bij bezemsteelvliegen deden we estafette met de bezemsteel. Maar we leerden ook echte goocheltrucs. We hebben ook in de kelder met spinnenwebben moddersoep gegegeten. Porfessor Zwamdrift keek in haar glazen bol of we gegslaagd waren, maar dat was mijn zusje Kiki, die zich verkleed had.(Eigen nieuws Joris en Laurien, 8, Zwolle)

Stuur je Harry Potter-ervaring aan Kinderpagina NRC Handelsblad, Paleisstraat 1, 1012 RB AMSTERDAM. Zet op de enveloppe POTTERHOEKJE. Zet je naam, adres en leeftijd op de tekening of brief.