Selectie Radio

Telescoop. O.m. aandacht voor elektronische boeken die in Amerika redelijk populair zijn en eBooks worden genoemd. Onlangs is op internet de eerste Nederlandse boekwinkel (www.ebook.nl) met elektronische boeken begonnen. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van sociaal-cultureel werker Fred Wezenaar onder meer gesprekken over ooievaarsgekte en een nieuw Apeldoorns volkslied. Na elven een compilatie van eerder gemaakte maar nog niet uitgezonden opnamen van Simon Joyner, Manishevitz en Sodastream. Tot slot een historisch geluid uit het audio-archief. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & as. Discussie tussen samensteller Ton Wagemakers van de tentoonstelling over de Amerikaanse droom in het Openluchtmuseum in Arnhem en Amerika-watcher Jan Donkers. Ook aandacht voor cosmetische chirurgie. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.