Selectie Radio

Andersdenkenden. Dirigent Edo de Waart praat over de levensbeschouwing uit zijn jeugd en zijn instelling om vandaag gelukkig te zijn en niet gisteren of morgen. Radio 5, 21.02-21.25u.

De avonden. In het eerste uur een een kort verhaal van Arnon Grunberg en een gesprek met de zanger Raymond van het Groenewoud over zijn bundel met gedichten Je veux de l'Amour. Ook een gesprek met schrijver Oscar van den Boogaard over zijn boek Sensaties met dagboeknotities en overpeinzingen en tegen halftwaalf kinderliedjes voor volwassenen. Radio 5, 22.04-24.00u.

Knetterende letteren. Onder anderen een gesprek met Hans Dorrestijn, Lenette van Dongen en Kees Torn over het maken van een cabaretprogramma en hoe je een spanningsboog in het programma krijgt. Verder zangeres en oud-rechter Corry Brokken over haar memoires. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.