Selectie Radio

De weekstaat. O.a. praten beursanalist Tim Poulus en Spanje-correspondent Robbert Bosschart over het niet doorgaan van de fusie tussen KPN en het Spaanse Telefónica. Ook aandacht voor het mogelijke bestaan van regelmatige patronen in de aandelenmarkt. Radio 5, 21.30-22.00u.

De avonden. Literair variété met de stand-up comedians van de Amsterdamse Comedytrain. Na elven een gesprek met schrijfster Annegreet van Bergen over haar boek De lessen van burnout en tot slot Afrikaanse pop. Radio 5, 22.02-24.00u.

Weldenkende mensen. Discussie over de situatie in Zimbabwe, de dreiging voor de regio en de toekomst van de blanke Afrikamer, met voormalig ambassadeur van Zuid-Afrika in Nederland Carl Niehaus, Ineke van Kessel van het Afrika Studie Centrum en journalist en journalist en Afrika-kenner Bram Posthumus. Morgen, Radio 1, 16.04-17.00u.