Selectie Radio

Hier en nu Den Haag. Gast is o.a. burgemeester van Den Haag en voorzitter van de Vereniging Nederlandse Gemeenten, Wim Deetman. Radio 1, 20.04-22.00u.

De Avonden. In het eerste uur o.a. het uitzicht van choreograaf en schrijver Rudi van Dantzig en radiokunstenaar Mat Wijn. Na elven opnamen van Savoy Grand, een viertal dat verstilde popsongs speelt. Tot slot Peter te Nuyl met een historisch geluid uit het archief. Radio 5, 22.02-24.00u.

Debat op 5. Japanners in Nederland en Nederlanders die in Japan hebben gewoond praten over elkaars vooroordelen. Morgen, Radio 5, 12.02-13.00u.

Schuim & as. Gesprek met schrijfster Carolijn Visser over haar nieuwe boek en met fotograaf Kors van Bennekom over o.a. zijn werk voor de Amsterdamse Uitkrant. Ook een portret van vuurwerkmaker Lambert Wouda. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.