Selectie Radio

De Avonden. Literair variété met verhalen van Thomas Verbogt, Wim de Bie en A.L. Snijders. In het tweede uur praat voormalig kraker Eric Duivenvoorden over zijn boek Een Voet tussen de Deur en na half twaalf Afrikaanse popmuziek. Radio 5, 22.02-24.00u.

Vijfde verdieping. Gesprek met de Vlaamse schrijver biograaf, dichter en essayist Hedwig Speliers over hoe Vlaanderen de Tweede Wereldoorlog heeft ervaren. Speliers was de biograaf van de Vlaamse schrijver Stijn Streuvels. Radio 5, 15.02-16.00u.

Weldenkende Mensen. Onder leiding van Felix Rottenberg een discussie over het multiculturele drama met o.a. de initiator van het debat Paul Scheffer en de voorzitter van de Samenwerkende Turkse Organisaties Zeki Arslan. Morgen, Radio 1, 16.04-17.00u.

Radio uit. Gast is o.a. regisseur Fow Pyng Hu over zijn film Jacky. Morgen, 17.02-17.50u.