Koninklijke onderscheidingen Zuidoost-Noord-Brabant

Asten

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.E.F. Berkers; J.G. Loomans; mevrouw D.J.M. ter Plegt-Pas, vrijwilligster, Heusden.

Bergeijk

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: F. Jansen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.G.H.M. van Lieshout; W.C. Verhagen, financieel adviseur bij de Voetbalvereniging 'ZSC-Westerhoven' te Westerhoven, Westerhoven.

Best

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.P.M. Neggers, voorheen directeur van N.F.B. Coatings B.V. te Best; C. Schiebroek.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.M.V. van Gardingen, voorzitter van de Heemkundekring 'Dye van Best'; J. van Gennip; J.C.T. van Riel; J.G.M.T. Groels; J.L.A. Schoenmakers; J.P.C. Oerlemans; L.J.M. van de Ven; L.L.B.M. van der Staak.

Bladel

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.J. Michiels, Netersel.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.B.C. Soetens; A.P.W.M. Poppeliers, Hapert; J.A.C. van Rooij; mevrouw C.E.M. Coppens, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Bladel; mevrouw T.H.A.M. van Limpt-Larmit, bestuurslid van de Drumfanfare 'Sint Brigida' te Netersel, Netersel.

Cranendonck

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.P. Brandts, Budel; F.J.M. Swinkels, Maarheeze; J.H. Ariaens, Budel-Dorplein; L.A.W. van Tuel, Maarheeze; mevrouw M.H. Fransen-Peerlings, vrijwilligster, Soerendonk; P.L. Immers, Maarheeze.

Deurne

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: ing. G.J. Gerrits; mevrouw M.H.L. Nolet-Conradi.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: F.A. van de Vranden; G.M.A. Geurts; J.G.M. Coppens, beeldend kunstenaar, Vlierden; P.J. Maas; P.J.A. Aldenzee.

Eersel

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.H. van den Broek, dirigent van het Gregoriaans Koor, tevens bestuurslid van het Gemengd Koor van de St. Luciaparochie te Steensel, Steensel; H.J.A. Peeters, Knegsel; M.C.A. van Nunen, organist van een aantal (kerk)koren in de gemeente Eersel; mevrouw M.A.M. van den Bosch-Mateijsen; R.H.C. Huijbers, Steensel.

Eindhoven

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: M.C.M. Kanters; mevrouw N. Dogan; P.A. Ploeger, mede-oprichter en voorzitter van Vluchtelingenwerk Eindhoven; T.G.W. Kuijpers, beeldend kunstenaar; W.F.P. Tielemans, mede-directeur van TCB Carrosseriebedrijf B.V. te Eindhoven.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.A.M. van Gennip; A.M. Voortman; F.J.C. de Wit; J.M. Bosman; mevrouw A.C.T. Geven-Bergmans, vrijwilligster; mevrouw A.G.A.M. Hüsken-Hendrickx, vrijwilligster van de Philips Sportvereniging Schermen te Eindhoven; mevrouw A.M. van den Berge-Slenders; mevrouw A.M. van Deursen, directrice van het Ritahuis te Eindhoven; mevrouw H. Wind-de Vos, vrijwilligster; P.L. Tjon A Hie; W.A.H. van Belkum.

Geldrop

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: dr.ir. K.A. Schouhamer Immink.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.G. Brekelmans, oud-directeur/eigenaar van Brekelmans Transport BV te Geldrop; A.T.H. Seijkens; F.P. Michielsen; H.J.A.M. Camps; ir. M. Drooglever Fortuijn; J.P.F. van Eijk; mevrouw G.F.M.T. Venmans-Bruning; mevrouw M.A. Nabuurs (zuster Geertruid); mevrouw M.J.H. van der Leegte-Deckers; S.A.J. van Leijsen.

Gemert-Bakel

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. van Ansem, trainer bij de Gemertse Atletiek Club te Gemert, Gemert; mevrouw C.A.L.A. Engelen-van Schijndel, sociale betrokkenheid als eigenaresse/manager van Confectie centrum 'Elodie', Gemert; mevrouw J.A.M. Emonds-van de Laar, Elsendorp.

Heeze-Leende

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw A. Verhoeven-Hekker, Heeze.

Helmond

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.H.M.J. Jegerings, bestuurslid/kaderlid van de plaatselijke vakbond Unie, lid medezeggenschapsraad van de basisschool en MAVO en begeleider van de voetbaljeugd Helmond Sport.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.M.C. Seelen; J.H.L. Klarenbeek; J.H.M. Terbeek; J.P. Dennemans; J.S. van Langen; M.H. van Rooij, o.a. adviseur van de Stichting Tweewieler Branche Belangen; mevrouw A.H.M. Coppens-van der Burgt; mevrouw A.S.H. Pruim-Beernink, vrijwilligster; mevrouw Y.M.H.E. van Langen-Heuts; W.A.G. van Hoof, vice-voorzitter van de Helmondse Badminton Bond.

Laarbeek

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.M. van den Berk, Aarle-Rixtel; H. Bouwmans, Beek en Donk; H.A.H.M. Vos, Aarle-Rixtel; J.E. Bouwmans, bestuurslid van het Comité Vrienden van de Hartstichting, afdeling Aarle-Rixtel, Aarle-Rixtel; M.J. Merks, Lieshout; mevrouw J.M.M.H.T. Franssen-Verbakel, Mariahout; P. Maas, Lieshout.

Mierlo

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: dr.ir. M.J. Bastiaans; J.T.N. Wilbers; R.M. van Hoek.

Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw: J.M. Rosenberg (Nonnie), lid van het Rosenberg Trio, Nuenen; W.C. Rosenberg, Nous'che, lid van het Rosenberg Trio, Nuenen.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: ir. G.T.A.C. Aarts, Nuenen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. van Baardwijk, Nuenen; A.L.W. Verachtert, brandmeester bij de vrijwillige brandweer te Nuenen, Nuenen; C.C.J.G. Kuijten, Nuenen; dr. R.F. de Vries, Nuenen; H. Ploegsma; H.T. Bollen, Nuenen; J.A.M. van Stiphout, Nuenen; J.W. Reijnen, Nuenen; L.A.J. Verhagen, Nuenen; M.L. Hermans, Nuenen; mevrouw E.G.A. Arts-van Asseldonk, penningmeester van de Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Nuenen c.a.; mevrouw M. Compen, bestuurslid van de Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Nuenen; mevrouw P.E.A. de Greef-van Ravenstein, Nuenen; P. Uipkes, Nuenen; P.W.G. Schuts, Nuenen.

Oirschot

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: P.G. Wijgergangs, Oost West en Middelbeers.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. Verhagen; G.A.M. Broeders, Oost West en Middelbeers; H.G. Timmermans; J.A.B. Boeren, Oost West en Middelbeers; J.F.M. Nouwens, Middelbeers; P.C.H. van de Ven, Oost West en Middelbeers.

Reusel-De Mierden

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.J. Schellekens, Hooge Mierde.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.M. Verhagen, Reusel; J.A.C. Hoeks, Reusel; mevrouw A.M. Jansen, vrijwilligster, Reusel.

Someren

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: T.E.M. Kuijpers.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.M. van der Linden, bestuurslid van het Rode Kruis, afdeling Someren; J.S.M. Ruedisueli; L.C.F. Walder; mevrouw J.A. van Leeuwen-Soethout, kerkorganiste van de Samen op Weg gemeente Someren; mevrouw J.M.A. van Luijt-van der Hulst; mevrouw W.D.M. Grosfeld-Tibosch.

Son en Breugel

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: L.A.M. van Boxtel; mevrouw H.I. Gevers geboren Adriaanse, voorzitter van de Stichting Mensen voor Mensen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.T.M. Huijbregts.

Valkenswaard

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: B.J.E. Mondelaers, van Belgische nationaliteit.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: drs. A.H.M. Scheerder; F.J. Potters; mr. W.B.R. Schriks.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G. Jansen, onder andere voorzitter van het Gilde 'St. Petrus Banden' te Schaft; mevrouw E.C. van de Grint-van Loenen, vrijwilligster; mevrouw J. Oversteegen-Verhappen, vrijwilligster bij de Zwem- en Poloclub 'Tempo' te Valkenswaard; mevrouw J.H.E.M. Peels-Mollen; P.J.F. Theus; T. M. van Geelkerken; W.J.C. Senders.

Veldhoven

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: M.P.J. Baetsen; W.J.G.M. van Santvoort.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.F. Paridaans; A.J.P.C. Sandkuijl, bestuurslid van de Kempische Biljart Bond; H.G. Smans; K.J. Rutten; R.A.J.D. Hurkx, lid van het Sint Joris Gilde te Stratum/Veldhoven, tevens voorzitter van de Handboogvereniging 'V.Z.O.D.' te Veldhoven.

Waalre

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: drs. S.P.J. van Schooten; W.J.C. van der Linden.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw B.J.M. van Stipdonk-Alberts; mevrouw F.A. van der Schoor-van Goudoever; mevrouw G. van der Heijden-Apma; mevrouw M.J. Vermeulen-Smit; mevrouw T.M.H. Faasen-van Dijk, vrijwilligster; T.J.W.M. Hoppenbrouwers.