Koninklijke onderscheidingen Zuidoost-Drenthe

Borger-Odoorn

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: T. Smith, Klijndijk.

Coevorden

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.R. Bette, schrijver van schoolboeken, Geesbrug.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Nijhoving, bestuurslid van de Voetbalvereniging ZBC te Zweeloo, Aalden; J.H. Klok, lid van de vrijwillige brandweer van Coevorden.

Emmen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: G.P. Folkersma; H.C. Scheltens, Schoonebeek; H.H. Lübbers, Zwartemeer; J. Doornbos, Nieuw-Amsterdam; R. Rotmensen, Klazienaveen; T. Tol, o.a. voorzitter van de afdeling Atletiek bij de Gehandicapten Sport Club te Emmen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Heijnen, lid van de Scoutinggroep 'Sint Willehados' te Nieuw-Schoonebeek, Nieuw-Schoonebeek; G. Bruinsma, Zwartemeer ; G. Everts, secretaris afdeling Nieuw-Weerdinge bij Veilig Verkeer Nederland te Huizen, Nieuw-Weerdinge; H.A. Prinsen, Barger-Compascuum; H.J. de Roo, Emmer-Compascuum; mevrouw A. Luchtmeijer-de Vries, bestuurslid van het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Nieuw-Amsterdam/Veenoord, Nieuw-Amsterdam; mevrouw A.H. Valke-Tholen, voorzitter van De Zonnebloem, afdeling Klazienaveen, Klazienaveen; mevrouw A.M. Haitel-Langen, voorheen groepsleerkracht/waarnemend directeur van de 'St. Frans' basisschool te Emmen; mevrouw H. Alberts-Hekman, vrijwilligster; S. Meijer.