Koninklijke onderscheidingen Zeeuws-Vlaanderen

Axel

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J. de Regt, diverse bestuursfuncties in verschillende bondsorganen van het CNV in de regio Zeeland en het district Zeeuws-Vlaanderen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.J.M. Elskamp, vrijwilliger; J. Paardekooper; M.J. Vinke.

Hontenisse

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.F.M. Vervaet, diverse bestuursfuncties Bouw- en Houtbond FNV, afdeling Groenendijk, bondsraadslid vakgroepsraad Bouw en diverse activiteiten voor toneelvereniging 'De Scheldegalm', Kloosterzande; J.A. Mangnus, organist en koorleider van de parochie H.H. Petrus en Paulus te Vogelwaarde, Vogelwaarde; J.L.M. van Overmeeren, Kloosterzande.

Hulst

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw S. Aronson-Gobitz; R.T.H. Sanders.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.M. de Deckere, Nieuw Namen.

Oostburg

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: F.L. Maas, scheepsarchitect/adviseur van jachtwerf 'Standfast Yachts' te Breskens, Breskens; J.A. Fenijn, Breskens.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C. van Belois, bestuurslid van de Voetbalvereniging 'Groede', Groede; J. Sonnevijlle, Breskens; J.I. Verkruijsse, oud-kerkelijk ambtsdrager van de Hervormde Gemeente te Schoondijke, Schoondijke; mevrouw F.E. Oosten-van Rooijen, directeur van het Gezinsvervangend tehuis 'De Zwaan' te Schoondijke, Groede.

Sas van Gent

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: M.A. Wille, Westdorpe; W.E.M. Cardon, voorzitter van de Schaakvereniging 'Het Witte Paard' te Sas van Gent.

Sluis-Aardenburg

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: M.J. van Nunen, Sluis.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H. de Buck, vrijwilliger bij de Nederlands Hervormde Kerk te Aardenburg, Aardenburg; L.E.A. Ducheine, Aardenburg.

Terneuzen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.C. de Witte, dirigent, Sluiskil; mevrouw T.M.C. de Waal, leidster bij Scouting Sluiskil, Sluiskil; O.W.A. Vosveld; T.J. de Brauwer.