Koninklijke onderscheidingen Zaanstreek

Wormerland

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: D.N. Kleijn, Oostknollendam; D.P. Zwart, Wormer; F. Groot, Oostknollendam; J. Kwakernaat, Wijdewormer; J.P. Conijn, Wormer.

Zaanstad

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A. Yildiran, Zaandam; ds.C.P. Tupamahu, predikant van de Geredja Indjili Maluku (Molukse Evangelische Kerk) te Wormerveer, Wormerveer.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.A. Fleur, Wormerveer; A.R. Sariyildiz, Zaandam; D. Gravesteijn, Koog aan de Zaan; H. van Vliet, lid, oud-bestuurslid van de Koog Zaandijkse Tennis Vereniging te Westzaan, Westzaan; ing. N.P. Hoogenhoud, Kaag aan de Zaan; J. Klomp, lid van de Atletiekvereniging 'Zaanland', Wormerveer; J. Post, bestuurslid van de Schaatstrainingsgroep Zaanstreek, Koog aan de Zaan; J.C. Gravesteijn, vrijwilliger, Krommenie; L. van der Meulen, bestuurslid van de Kanovereniging 'Jason' te Krommenie, Krommenie; M. Buhrs, vrijwilliger, Zaandam; M. Douhaha, Zaandam; mevrouw H. Doorgeest, Zaandam; mevrouw J. Schoemaker, wedstrijdsecretaris van de Atletiekvereniging Zaanland, Wormerveer; mevrouw J.D.C. Herrera Garcia, Wormerveer; mevrouw J.G. Tauwnaar, Zaandam; mevrouw N. de Boer, bestuurslid van de Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Vox Gloriae' te Zaandam, Zaandam; N.B. Maas, Zaandijk; P. de Vries, penningmeester van de Buurt- en Speeltuinvereniging 'Het Havenkwartier' te Zaandam, Zaandam; P. Hermanides, Zaandam; T. van Unen, Koog aan de Zaan; W. Hoogendoorn, Zaandaijk; W. Slok, bestuurslid van de Nierstichting, afdeling Zaanstreek, Zaandam; Z. Raji, Koog aan de Zaan.