Koninklijke onderscheidingen West-Noord-Brabant

Bergen op Zoom

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: H.F. Tijdens, Halsteren; mevrouw M.M. Heere-Vreedenburgh.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: E. Groeneveld, lid, oud-bestuurslid van de Stichting Scouting Delmo te Bergen op Zoom, Halsteren; H.J. Voets; H.J.P. Raes, regiovertegenwoordiger, secretaris van de Regiostichting Zuid-West Noord-Brabant van het Rode Kruis te Bergen op Zoom; mevrouw C.H.E. Krijger-Ooms; mevrouw C.J.H. de Leeuw-Hendrikx; mevrouw C.M. Verbeek-van Wesel, vrijwilligster bij het zwembad 'De Melanen' te Halsteren, Halsteren; P.A. Smits; P.M. Stander, bestuursfuncties Industriebond FNV, afdeling Bergen op Zoom en verdienstelijk ingezet o.a. in de politiek en op welzijnsgebied; Q.C.M. Hagenaars; R.A. Wermuth, Halsteren; W.P.M. van Egeraat.

Breda

Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw: ir. P.G. de Lange, buitengewone vervulling van de hoofdfunctie als hoofd Laboratorium en Research & Development bij poedercoatingfabrikant Teodur N.V., Teteringen; P.A.L. Kartner (Vader Abraham), zanger/producer/tekstdichter.

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: W.C.J. Rosmalen, vice-voorzitter, tevens secretaris van het hoofdbestuur van de Koninklijke Vereniging van Gerechtsdeurwaarders (KVG) te Amsterdam.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: B.S. de Boer, Ulvenhout; D.W.G. Borgers; ir. F.J.L. Donders; J.A.M. van der Veeken, Teteringen; K.W. van der Gun; mevrouw M.J. Bazelmans; W.G. Siegmund; W.P.B. Zeegers.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden: luitenant-kolonel J.M.W. van de Garde van de Koninklijke luchtmacht, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; majoor J.A.P. van den Beemt, van de Koninklijke luchtmacht, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. Stopa; B. Peeters, lid/oud-bestuurslid van de Harmonie 'Constantia' te Ulvenhout, Ulvenhout; C.A.J. Bastiaansen, Bavel; C.M.L.G. Vlemmix, Bavel; drs. ing. J.P. Broeders; H.A.C.T. Knibbeler, Ulvenhout; J.D. de Ruijter, oprichter/voorzitter van de huurdersbelangenvereniging 'Wisselaar-West' te Breda, mede-oprichter/bestuurslid van de W-groep Breda en actief op sociaal maatschappelijk gebied; J.W. Dolman; L.J.A. Jansen; M.W. Boomaerts; mevrouw A.E.M. van Esch-Sterkens; mevrouw C.J.M. Jansen-van den Eijnden, Ulvenhout; mevrouw E.A.J. Zeegers-Kersten; mevrouw E.C. Lem-de Waal, dirigente van het Ouderenkoor 'Levensvreugde' te Bavel, Bavel; mevrouw G.T.L. Radder-Sterkens; mevrouw J. Wouters-Kootstra; mevrouw M.W. Brouwers-Boeren, mantelzorgster, Teteringen; mevrouw T.M.M. van Dijk-Smulders; T.W. Frumau; W.P. Naalden, Prinsenbeek.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden: kolonel J. Brandenburgh, van het wapen der genie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein.

Drimmelen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G. Bres, Terheijden; mevrouw A. Verwater-Dietvorst, Hooge Zwaluwe; mevrouw M.A.F. Schoester-Kleij, Hooge Zwaluwe; mevrouw P.A. van Oers, Lage Zwaluwe.

Etten-Leur

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.M. Proosten; J.F.M. Munsters; mevrouw C.A. van der Put; mevrouw M.P. Rijken-van der Vorst; W.J. Borm.

Geertruidenberg

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: drs. C. Jonker, wegens verdiensten op het terrein van verkeersonderwijs en verkeersveiligheid, Raamsdonksveer.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.N.F. Adriaanse, Raamsdonksveer; C. Kool, ondercommandant van de vrijwillige brandweer van Geertruidenberg; J.G. de Meijer, Raamsdonksveer; M. Heesters, Raamsdonk; mevrouw A.C.M. Steenbergen-de Jong, Raamsdonksveer; P.J. van den Heuvel.

Halderberge

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.A.J. Bedaf, Oudenbosch.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.A.F.M. Wijnen, Hoeven; A.H.C. Suijkerbuijk, bestuurslid van de AbvaKabo, afdeling West-Brabant, bestuurslid van de Vogelvereniging 'Onze Vogels', de seniorenbiljartbond en de postzegelvereniging, Oudenbosch; C.J.P.M. van Spaandonk, Oudenbosch.

Moerdijk

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.C.P. Bogaarts, Standdaarbuiten; J. van Westenbrugge, Klundert; mevrouw A.P. Tetteroo-de Jonge, bestuurslid van de Sportvereniging 'Het Rooie Paerd' te Klundert, Klundert; mevrouw C.L. Vervoort-van den Broek, Standdaarbuiten; mevrouw P. van Opstal-van Boxsel, Zevenbergen; P.M. Beljaars.

Oosterhout

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.J. Teuben, voorzitter van de afdeling De Amer bij Koninklijke Schippersvereniging Schuttevaer te Rotterdam; M.W. Hagendijk; mevrouw C.M. Ackermans, vrijwilligster; W. van der Weide.

Roosendaal

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: F.A. Hermens, penningmeester van de Stichting Zorgverlening aan Verstandelijk Gehandicapten Westelijk Noord-Brabant; mevrouw M.A.G.J. Hermsen-Hollman, vrijwilligster, Wouw; mevrouw M.H.A.B. Moerdijk; P. Schapendonk, bestuurslid van de Vereniging Ouders Geestelijk Gehandicapten te Roosendaal.

Rucphen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: ing. J.D. Feikema; J.C. van den Oever, Zegge; M. van der Veeken, Zegge.

Steenbergen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw J.P. van Someren-Verhagen, mantelzorgster, Nieuw-Vossemeer.

Zundert

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.C.A. van Aert, Achtmaal ; A.J.C. Luijten, Rijsbergen; mevrouw M.J. Koeken-Daamen, Rijsbergen; P.C.A. de Koning, Rijsbergen; W.A. de Bruijn, lid, oud-bestuurslid van de Koninklijke Harmonie 'Nut en Vermaak' te Zundert.