Koninklijke onderscheidingen Veluwe

Apeldoorn

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.J.A.M. Maas, Ugchelen; J.W. Drost.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J.W.M. Vaassen; F.G. den Brok; J.A. Berkman; J.W.G. Mulder, secretaris van het parochiebestuur van de Teresiakerk te Apeldoorn; K. Merkelbach, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; L. Kruk, Loenen; mevrouw M.G.J. Burghout; mevrouw P. Noorlander; R.W. Botzen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden: majoor M. van Pelt, van het wapen der artillerie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen.

Barneveld

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: ds. P. Alblas.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: F.A. Tick; H. Latumahina, vice-voorzitter, tevens ouderling/penningmeester van de kerkenraad van de Molukse Evangelische Kerk te Barneveld en penningmeester van de Classis Timur; W. Tel, Stroe; W. van den Brink, De Glind.

Ede

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: P.S. Hak, Bennekom.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. ten Broek, directeur van de Juliana van Stolbergschool te Ede; dr. P.J. de Koning; E. van de Weerd; G. Vollema, Bennekom; H. van Tongeren; L. Wien, Bennekom; M.N. Westeneng, Lunteren; mevrouw A.E. Kruiver, vrijwilligster; mevrouw G. Modderkolk-Thijsen, vrijwilligster; S. van der Kooij.

Elburg

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.J. Hulst; mevrouw A. van den Bosch, mantelzorgster, Doornspijk; mevrouw G.W. Heikens-Meedendorp, 't Harde; mevrouw L. Doornewaard, 't Harde.

Epe

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: H.L. Menke; Y.B. Jansen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: E. Dicou; J. de Graaf, Oene; J. Huiskamp.

Ermelo

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: W. Roelofs.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. de Smit; mevrouw F. Vogelzang, vrijwilligster.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden: luitenant-kolonel W.J.M. de Kruiff van het wapen der infanterie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen.

Harderwijk

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.J. Krommenhoek (Koos Alberts), artiest.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Witkamp, voorzitter van de Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen, afdeling Harderwijk; J. Augusteijn.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden: adjudant-onderofficier S.C. Tolsma van het wapen der artillerie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein.

Hattem

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: F.N.L. Aberson; J.A.H. Groten.

Heerde

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: F. Vos, secretaris van het Internationaal Verband van Organisaties voor Christelijke Opvoeding en Onderwijs.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: B.J. Mensink, Wapenveld; H. de Weerd, bestuursfuncties Bouw- en Houtbond FNV, afdeling Heerde/Wapenveld; T.B. Niesing, Vorchten.

Nijkerk

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: G. van den Tweel.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.W.A. Hulsebos, Hoevelaken; P. de Vries, organist van de Gereformeerde Kerken 'De Ontmoetingskerk' en 'De Brug' te Amersfoort, tevens dirigent van het jongerenkoor 'Sjofar', Nijkerkerveen.

Nunspeet

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: D.J. te Brake; J. Bikker, voorzitter van de diaconie van de Gereformeerde Gemeente te Nunspeet; J.E. de Langen, oud-ouderling van de Gereformeerde Gemeente te Nunspeet, tevens voorzitter van de kerkelijke mannenvereniging 'Sola Scriptura'; mevrouw J. Hooghordel-van de Waterweg, Vierhouten; R.H. Gouswaart.

Oldebroek

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H. Jansen, voorzitter van de Voetbalvereniging 'OWIOS' te Oldebroek; H. van den Hul, Oosterwolde; H. van der Zande, Wezep; H. Wielink, Oosterwolde; J. Boom, Wezep; mevrouw M. Hout, Wezep.

Putten

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. de Graaff; J. Schreuder, lid, oud-bestuurslid van de S.V. 'Rood-Wit '58' te Putten; J. van Steeg.

Scherpenzeel

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw E. van Essen-Legemaat.

Voorst

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.J. Selhorst, Twello.

Wageningen

Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw: prof.dr. C.M. Karssen, Rector Magnificus van de Landbouwuniversiteit.

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw R.A. Joosten-Naloop.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: drs. H. Benninga; mevrouw E.M. Sewandono-Barzilay.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw C.M.M. Gerritsen-Arntz, eigenaar van het danscentrum 'Arntz' te Wageningen.