Koninklijke onderscheidingen Overig Zeeland

Borsele

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Witte, Borssele; P.L. Bruggeman, Heinkenszand .

Goes

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Verschuure.

Kapelle

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.C. van Hartingsveldt; mevrouw P.C. Slabbekoorn, vrijwilligster.

Middelburg

Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau, bij bevordering: mr. J.J. van der Weel.

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: prof.dr. H.L.F. Saeijs, senior-adviseur en oud-directeur-generaal bij Rijkswaterstaat, directie Zeeland en bijzonder hoogleraar Erasmus Universiteit.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. de Vries, oud-organist van de Nieuwe Kerk te Middelburg; J. Marinissen; J.H. Ooms; M.C. Louws.

Reimerswaal

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J.A. van Eijkeren, Hansweert; J.M. Wagenaar, molenaar, Waarde; P.A. van de Plasse, Hansweert.

Schouwen-Duiveland

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw I.T. Lemstra-Dijkstra, Zierikzee; mr. J.P. Everwijn, plaatsvervangend hoofd van het Douanedistrict Rotterdam, Zierikzee.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.M. de Valk, voorzitter van de jeugdcommissie van de Sportcombinatie Nieuwerkerk, Nieuwerkerk; M.K. Overbeeke, vrijwilliger station Burghsluis bij Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, Burgh-Haamstede; M.O. Dijkman, Burgh-Haamstede; T. Tuitman, Zierikzee.

Tholen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.A. Nieuwkerk; W.C. van Kempen, Poortvliet.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: M.C. den Engelsman, Sint-Annaland; mevrouw G. Boelhouwers-Stigter, onder andere voorzitter van de Stichting Openbare Bibliotheek te Tholen.

Veere

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: K. Poppe, Grijpskerke; mevrouw E.L. Reijnhoudt-Kaland, Westkapelle.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. de Nood; G. van Sighem, scriba van de Vrije Evangelische Gemeente te Westkapelle, Westkapelle; J.P.A. Adriaanse, Serooskerke; mevrouw J. de Korte-Willemse, lid van de Hervormde Vrouwendienst, tevens scriba van de Kerkenraad van de Hervormde Gemeente te Oostkapelle, Oostkapelle; mevrouw L.J. Schout-Geertse, organist van de federatie van de Gereformeerde en de Hervormde Kerken te Vrouwenpolder, Vrouwenpolder; mevrouw M.W. Geschiere, mantelzorgster, Zoutelande.

Vlissingen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: L.P. Smit.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: D. Roos; L. Rottier, scriba van de wijkkerkenraad Binnenstad Vlissingen van de Hervormde Gemeente Vlissingen; L.J. de Coninck.