Koninklijke onderscheidingen Oost-Zuid-Holland

Alphen aan den Rijn

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J. Poelstra.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: B.A. Stigter; J.J. Stoter, bestuurslid van de Gymnastiekvereniging 'U.D.I.' te Zwammerdam ; mevrouw C. Mak-Langeraar, vrijwilligster, Zwammerdam; mevrouw J. Kooistra-Brink, vrijwilligster; mevrouw M. de Leeuw-Heij, leidster van de Gymnastiekvereniging 'U.D.I.' te Zwammerdam, Zwammerdam; mevrouw M.A. van der Leede-van der Velden, bestuurslid van de Buurt- en Speeltuinvereniging Aarlanderveen, Aarlanderveen.

Bergambacht

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.J. van der Ende, Berkenwoude; J.F. van den Heuvel, Berkenwoude; mevrouw M. van den Heuvel-Markus, Berkenwoude; mevrouw N. van der Ende-de Mik, Berkenwoude.

Bodegraven

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: drs. E. Blaauwendraat, Nieuwerbrug aan den Rijn.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. van Huet; J. van Briemen; W.J. Adriaanse.

Boskoop

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: D.M. van Gelderen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Boer; J. Moerenhout, wegens verdiensten, o.a. op het terrein van de burgerluchtvaart; M.P.A.J. Groenendijk, o.a. hoofdingeland bij Waterschap Wilck & Wiericke te Waddinxveen.

Gouda

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A. Laãguili; A.J. Tukker; H. Hajji; L.J. de Beer; M.G.C.J. de Jong; mevrouw A.M.F. Feilzer-August de Meijer; mevrouw W. Zijtsel-van Duuren; W.E.C. van Boxmeer.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Grootveld; A.M.C.P. Speelman; C.W. van Dijk; mevrouw H.G. Lenderink-Boschloo; mevrouw J. Uljee-Baks; mevrouw J.H. Salari-Neef; mevrouw M.J.G. van Oostrom-Emmelkamp; mevrouw N. Kors-Scheer; P.T. ter Veer.

Jacobswoude

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J. Nieuwland, Woubrugge.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.M. Ubink, Leimuiden; I. den Dekker, Leimuiden.

Nieuwkoop

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: B. Bijma, penningmeester van de Voetbalvereniging S.V. Nieuwkoop; D.A.B. Kemp, voormalig dijkgraaf bij Waterschap De Oude Rijnstromen te Leiderdorp, Woerdense Verlaat; J.P. Pietersen, Noorden; mevrouw A.A.M. Hilhorst-van der Geld, vrijwilligster; mevrouw P. Verkerk-den Braber, vrijwilligster.

Reeuwijk

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: B. van der Klis, Driebruggen; mevrouw N.S. van der Laan-Wijngaarden, diaken van de kerkenraad van de Samen-op-Weggemeente te Reeuwijk; P. Blaak.

Rijnwoude

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: B.J.L.A. de Frankrijker, Hazerswoude-Dorp; C. Kroon, Hazerswoude-Dorp; H.M. Smit, Benthuizen; mevrouw C.H.A. Löwensteijn-Reijers, Benthuizen; mevrouw G.A.J. Drost-van Eck, bestuurslid van de Stichting Welzijn Ouderen Hazerswoude, Hazerswoude-Rijndijk; mevrouw H.M. Polderman, Hazerswoude-Rijndijk.

Schoonhoven

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Stil; T. Groenenberg.

Vlist

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw E. Schenk-Mackenzie, Stolwijk; mevrouw M. de Graaf-Knikker, vrijwilligster, Haastricht.

Waddinxveen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: T. Drost.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.C. van Putten; G. van Lagen; J.F.J. Kloosterman, vrijwilliger bij de Hervormde Gemeente te Waddinxveen; mevrouw C.C. Blonk, bestuurslid van het Koningin Wilhelmina Fonds, afdeling Waddinxveen; P. de Vries.

Zevenhuizen-Moerkapelle

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: R.A.J. Vuijk, Moerkapelle.