Koninklijke onderscheidingen Noordoost-Noord-Brabant

Bernheze

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.M.M. van Krieken, Loosbroek; H.A. van den Berg, Heeswijk-Dinter; J.N. Vos, Heesch; L. Peters, Heesch; mevrouw A.M. Timmers-van den Heuvel, vrijwilligster, Nistelrode; mevrouw J.M. van der Wielen-van den Elzen, Heesch; mevrouw M.T. den Braak-van Zutphen, Loosbroek.

Boekel

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.H.C.M. Hoevenaars, lid van de vrijwillige brandweer van Boekel; A.J.A. van Haandel, lid van de vrijwillige brandweer van Boekel; H.J. van den Elzen.

Boxmeer

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.B.J. Kristen, oprichter van Bolsius Boxmeer; J.J.A.T.C. de Best, voorzitter van het Boxmeers Vocaal Ensemble.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. Hendriks, Overloon; J.P.L. de Rouw, Overloon; mevrouw C.J.J. Jochijms, Beugen; mevrouw G.J.M. Grutters-Cornelissen, Rijkevoort; P.M.M. Ermens, Maashees; W.P.A. van der Cruijsen, Beugen.

Boxtel

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: B.J.W.M. Vekemans; J.A.M. van Homelen, burgemeester van de gemeente Boxtel; L.J. Beugelsdijk, Liempde; mevrouw F.M.A. van Alphen-van de Ven.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. van Boxtel; A.W.C. Sanders, Liempde; B.F.J. Spijkers, Liempde; H.P.A. van den Heuvel, Liempde; ing. A.W.M.B. Habraken, voorzitter van de Biljartvereniging ''t Ivoor' te Boxtel; N.P.G.A. van den Broek; P.T.A.C. van Berkel, Liempde.

Cuijk

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw A.B. Hoving (pseudoniem Dinie Akkerman), illustratrice en schrijfster van kinderboeken.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. Driessen, Linden; J.G.H. Hermens; mevrouw W.M. Peeters Weem-van Daal, Haps.

Grave

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.A.M. van den Berg, coördinator van de Warme Maaltijdvoorziening in de gemeente Grave; mevrouw A.M.J. Verhaak-Boumans; P.J.L. van Haren, Velp.

Haaren

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: J.F.C.G.M. van Vroenhoven, Helvoirt.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: dr. J.J.M. van Soest; prof.dr. J.P.M. van Dijk, hoofd van het Diagnostisch Centrum aan het Instituut voor Doven te Sint-Michielsgestel.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.A.C. van Schijndel, Esch; M.J. van Schijndel, Esch; P.A.M. Vromans, Helvoirt; W.A.M. Verouden.

Heusden

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.M.B. van Bers, wethouder in de gemeente Heusden, Drunen; mevrouw M.P.H. Wetzer-Ponjé, Vlijmen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.J. Dame; J.B.A. van Arendonk, Drunen; mevrouw A.M.C.L. Vermeer-Oomen, Elshout; mevrouw W.M. van Horen-van den Bosch.

Landerd

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G. van der Wijst, Reek; mevrouw J.C. Vollebergh-Rudde, vrijwilligster, Zeeland; N.H. van der Heijden, Zeeland.

Lith

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.P. van den Berg, voorzitter van de E.H.B.O.-vereniging 'Steeds Paraat' te Lith; mevrouw J.M. van Gaalen-Hoogendam, bestuurslid van de Katholieke Bond van Ouderen, afdeling Lith.

Maasdonk

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: N.W.M. van Nuland, Nuland.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.W. van der Leest, Nuland.

Mill en Sint Hubert

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw J.H.P.M. Polman-Peeters, Sint Hubert.

Oss

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.A.M. Engelhart; J.F.H. Spieksma; N.J. Kok, bestuurslid van SV TOP te Oss.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.A. Vos; L.G. van der Donk; mevrouw C.H. van Gelder-van Gaal; mevrouw I.C.M. Verhagen-van den Heuvel, Berghem; R.A.G.M. van den Ende.

Ravenstein

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.W. Castenmiller, Koolwijk.

Schijndel

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.A.M. Rademaker; H.M.T. van Roessel; mevrouw J.A.M. van Veghel (zr. Leonardi); mevrouw M.M. Hurkmans-van Weert, vrijwilligster; mevrouw W.A.J. Oosterholt-Schevers; mevrouw W.M.E.H. van Roessel-de Leijer, vrijwilligster.

's-Hertogenbosch

Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw: J.C.J. van der Heijden, beeldend kunstenaar.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.H. van Rixtel, Rosmalen; P.F.L. Schimmel, Rosmalen; R. Dasiman, voorheen voorzitter van de vereniging Rachmatulaah Islam; X.M.M. van der Spank, Bokhoven.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.P. Luites; L. van den Bogaert; M.G. Roeters, Empel; mevrouw A.J. Hosman; mevrouw C.E.M.T. Veraart; mevrouw G.L.M.P. Postma-Damen, vrijwilligster bij de zwemafdeling van de Vereniging Sport voor Gehandicapten te 's-Hertogenbosch; mevrouw J.B. de Bijl-van Vugt, vrijwilligster; mevrouw P. van Rangelrooy-van Wijlen, vrijwilligster, Engelen.

Sint Anthonis

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.C. van Gils, Landhorst; dr. J.J. Geene, Wanroij.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.J. Bus, Ledeacker; P.A.M. van de Weijer, Oploo.

Sint-Michielsgestel

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: M. van den Heuvel, Den Dungen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.A. Schakenraad; H.P. Tibosch, Berlicum; J.C.L. Endstra; M.E. van der Linde, Gemonde; mevrouw A.A.M. van der Steen-van Drunen, vrijwilligster, Gemonde; mevrouw T.M.J. van Lith-Thijssen, vrijwilligster, Berlicum; mevrouw T.M.M. van Esch-Groenendaal, Gemonde; P.G.M. Minkels.

Sint-Oedenrode

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.W.A. van Esch; mevrouw P.M. van Diest geboren Migchels, vrijwilligster Stichting Sint-Oedenrode helpt Polen; mevrouw W.H.T.M. van den Broek geboren van den Hoek, vrijwilligster Stichting Sint-Oedenrode helpt Polen.

Uden

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. Coppens; A.J. Vrenssen; G.R. van den Oever.

Veghel

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: S. Zanten.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.A.T. Schaareman, bestuurslid van de Gymnastiekvereniging 'Educa' te Veghel; C.M. Coppens; J. Coolen, vrijwilliger, Erp; mevrouw H.H. van der Velden-van Nuland.

Vught

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.F.H. Toebes; mevrouw J.E. Das-Horsmeier; W.M. van Dijk.