Koninklijke onderscheidingen Noord-Overijssel

Brederwiede

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.A.E.M. van Groeningen, directeur-eigenaar van Restaurant en Hotel 'Kaatje bij de Sluis' te Blokzijl, Blokzijl; L. Lassche, o.a. bestuurslid van de VVV te Blokzijl, Blokzijl.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: B. Klappe, mantelzorger, Vollenhove; F.J. Aalbers, Giethoorn; G. te Vaarwerk, Vollenhove; H. Bloemhof, Wanneperveen; J.R. Woud, Blokzijl; mevrouw A. de Lange, vrijwilligster, Wanneperveen; mevrouw G. Klappe-Spans, Vollenhove; mevrouw G. Lassche-Jongschaap, Vollenhove; mevrouw I. van de Belt-Brinkman, vrijwilligster, Wanneperveen; mevrouw M.M. Brinksma-Prins, Vollenhove; mevrouw P. Roebers-Vellekoop, Vollenhove; R.J. de Jonge, organist van de Nederlands Hervormde Kerk te Blokzijl, Blokzijl.

Dalfsen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A. Goutbeek; H.F. Jansma, directeur patiëntenzorg van de Stichting IJsselmeerziekenhuizen te Lelystad; J. Laarman.

Genemuiden

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: D. van der Sluis.

Gramsbergen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Horsman; J.L. Lutjeharms; R.W. Kassies, Ane.

Hardenberg

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: K. Drenth.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C. Lina; J. Ekkel, Kloosterhaar; mevrouw J. Boersma-Huisman; W.F. Lenters, diverse bestuursfuncties Hout- en Bouwbond CNV, afdeling Bergentheim, plaatselijk vertegenwoordiger bedrijfsvereniging van het Sociaal Fonds Bouwnijverheid, Bergentheim.

Hasselt

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G. Snijder.

Heino

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H. Hofman, bestuurslid van de recreanten-afdeling van de Volleybalvereniging 'HEVO' te Heino; mevrouw J.K. Pruim-Reinders; mevrouw S.J. Flipse-Grootentraast.

IJsselmuiden

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: M.M. Markusse, burgemeester van de gemeente IJsselmuiden.

Kampen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: H. Krans.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Kleijer; A. Post, vrijwilliger bij de Tennisvereniging K.J.L.T.C. te Kampen; G. Bruins, voorzitter van de Stichting Promotie Kampen; mevrouw H.R. Hooiveld, bestuurslid van de Christelijke Oratoriumvereniging Immanuel te Kampen/ groepsleerkracht aan de Koningin Emmaschool te Kampen.

Nieuwleusen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: E.G. ten Kate; J. Borgers; J. Bos.

Ommen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. van der Bent, ouderling van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Dedemsvaart; M.H. Wilts, Lemele.

Staphorst

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw G.J. Matena-Kaman.

Steenwijk

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Timmerman, Steenwijkerwold.

Wijhe

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: D. Evenhuis; W. Veenstra.

Zwartsluis

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw G. Feenstra-Oosterhuis; mevrouw J. Ridderinkhof-Tuin, voorzitter van de Algemene Nederlandse Bond van Ouderen, afdeling Zwartsluis.

Zwolle

Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw: H. Sadjadi Ghaemmaghami (pseudoniem Kader Abdolah), schrijver.

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: A. Hoorn.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J. Jonkman; J.H.J. van Ommen; R.J.G. Ponsen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Koolmees, lid van de kerkenraad en scriba van de Gereformeerde Gemeente Zwolle; A. van Dijk; J.K. Akse, bestuurslid van de Stichting Vrije Evangelisatie Zwolle en dirigent van twee evangelisatiekoren; mevrouw J.C. Brettschneider-Staudt.