Koninklijke onderscheidingen Midden-Noord-Brabant

Aalburg

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.A. van der Stelt, Genderen; H.J. van Hoeven, Wijk en Aalburg; J. van Aalst, Veen; J.M. Nagtzaam, Eethen; T.A. Thur, Genderen; T.P. Roza, Veen; W. Timmermans, Veen.

Alphen-Chaam

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J.M. Degenaar, Chaam; F.P. van Elderen, Alphen; J.P.M. de Vuijst, Alphen.

Baarle-Nassau

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.C.J. Willemsen; A.L.J. Braspenning, Ulicoten; J.H. Geerts, lid, oud-bestuurslid van de Sportvereniging Ulicoten, Ulicoten.

Dongen

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: drs. L.A.J. Kroot, geneesheer-directeur van de Stichting De Volckaert te Dongen.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: K. de Geus, 's-Gravenmoer.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw H.C. Westerbeek-van Hoff, 's-Gravenmoer.

Gilze en Rijen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.F.M. Oprins, Rijen; J.B.A. Theeuwes, Gilze; mevrouw M.D.H. Vernooij-van der Wal, voormalig gemeenteraadslid van de gemeente Gilze en Rijen/voormalig lid van de Provinciale Staten van Noord-Brabant, Rijen; mevrouw P.A.M.E. van Wanrooij-Voermans, vrijwilligster, Rijen; P.C. van Vugt, bestuurslid van de FNV, afdeling Gilze en Rijen en actief in de Stichting Sociaal Team Rijen, Rijen.

Goirle

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: drs. H.J.J.M. Bos; G.J. Aarts; mevrouw mr. J.M.H.P. van den Broek.

Hilvarenbeek

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: H.M.P.G. van der Loo.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.J. van Geel, jachtopziener/kooiker, Esbeek; J.C. van de Wouw; M.H. van der Griend; N.J.M. Zelissen.

Loon op Zand

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.C.M. Pijnenburg, Kaatsheuvel; F.H.P.M. van Dongen; G.W. Dingemans, Kaatsheuvel; mevrouw A. Navarro y Morenate-Koren; mevrouw A.J. Hultermans-Ligtvoet, De Moer; mevrouw M.C.A.G. Smits, Kaatsheuvel; mevrouw W.A.M. van Gorkom, De Moer; mevrouw W.T. Balvers, vrijwilligster bij de Stichting Gered Gereedschap Kaatsheuvel, Kaatsheuvel; P.H. Valk, dirigent van het Mannenkoor Sint Jozef te Kaatsheuvel, Kaatsheuvel; T.J. Sins, Kaatsheuvel.

Oisterwijk

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: G.W.C.M. Gielisse; mevrouw T.A.M. Vermeulen-Peek, operazangeres, Moergestel.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H. Festen, hulporganist in de parochie St. Jans Onthoofding te Moergestel; H.J. Dekkers; J.H.A. van den Heuvel, Moergestel; mevrouw H. van Herck-van de Wouw, Moergestel; T.J.G. Verbakel, Moergestel.

Tilburg

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: D.A.W.M. Hendrickx; drs. F.M.M. van Dijck; E.P.G. de Roos; F.A.J.M. Verbunt; G.W.A. Schraven; ir. L.J.M. Prins, lid van de Raad van Bestuur van de Stichting Fontys; L.F.M. van Kasteren; M.A.W.L.J. Panis; P.R.M. Brands.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. Wesdorp; A.J.M. van der Ven, vrijwilliger bij de Voetbalvereniging 'Willem II' te Tilburg; A.P. Westland; C. Nieuwkoop; C. Visser, lid van de Judo Bond Nederland, district Zuid-Nederland; C.H. Robben, Berkel-Enschot; G.C.C. Verhaar; H.C.A.M. de Brouwer; J.C.A. van Raak; K.P.A.M. van Poppel; L. Ploeger, voorzitter van het kerkbestuur van de Protestantse Gemeente van Tilburg en Goirle, tevens secretaris van de Raad van Kerken te Tilburg; mevrouw A.P.J.M. Vissers-Geurts; mevrouw E.L.M. van Ham-Voeten; mevrouw M.A.J. Weijtmans-van Biljouw, Udenhout; P.J.G. Spijkers, secretaris van de Stichting Humanitaire Hulp Kinderen Oekraïne; W.J. Crapts; W.P.C. Weijters.

Waalwijk

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: de heer A.P. de Graaff; H.J. Toorenburg; J.T. Latuhihin, vice-voorzitter van de Stichting Werkgroep van Bork-Latuhihin; P.C. Kanters, Waspik.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J.L. Fasting; B.W. Saatrübe; D. Vos, Sprang-Capelle,; H.P. Snijders, Sprang-Capelle; J. Nieuwenhuizen, Sprang-Capelle; J.G. Schilders, Sprang-Capelle; mevrouw H.C.M. van Es-Pulles, vrijwilligster; mevrouw T.I. Kolff-de Boer; T.A. Zijlmans, Waspik; W. Kools, Waspik.

Werkendam

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: C. Hoogendoorn.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Blijenburg; A.M. van den Bosch, Hank; C. Verschoor, Sleeuwijk; C.H. van Noorloos, Nieuwendijk; F. Plaisier, oud-voorzitter van het jeugdwerk van de Nederlands Hervormde Kerk Dussen/Hank, Hank; J.B. Wallaard, Nieuwendijk; mevrouw J. Visser-Bouman; P.T. van der Pluijm, trainer van het jeugdelftal van de Voetbalvereniging 'Be Ready' te Hank, Hank.

Woudrichem

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. da Rui, bestuurslid van de Sportvereniging 'De Baanbreker' te Woudrichem; J. Rochat, Giessen; mevrouw A.M. Hakkers-Verdoorn, Rijswijk; mevrouw S. Kraaij-Kant, Andel.