Koninklijke onderscheidingen Midden-Limburg

Echt

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.J.M. Claessen, Sint Joost; J.H. Golsteyn, bestuurslid van de Fanfare 'St. Judocus' te Sint Joost, Sint Joost; J.H. Omloo; J.H. van Buggenum; J.W.F. Stienen; mevrouw M.H.S. Maessen; P.H.M. Aben.

Haelen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J.F. van Helden; mevrouw M.C.G. Moors-Beurskens, coördinator vrijwilligerswerk van het Verpleeghuis 'De Horstgraaf' te Horn, Horn; mevrouw O.R.B.H.G. van der Linden-Bijvank, vrijwilligster, Horn; T.M.G. Daamen, bestuurslid van de Schaakvereniging Leudal te Haelen.

Heel

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.J.M. Derckx, Beegden.

Heythuysen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.A.H. Schreurs, Grathem; H.M.R. Parren, Grathem; H.W.M. Koolen; J.F.G. Timmers, Baexem; J.P.H. Geraats, Grathem; L.J.M. van Ratingen, onder andere bestuurslid van de Harmonie 'l'Union' te Heythuysen; L.T.H. Hasselmann, Baexem; M.J.H.M. Aben, lid van de Handbalvereniging 'G.H.C.' te Grathem, Grathem; M.J.M.G. de Wilde; mevrouw J.W.C.M. Aben-Verbruggen, bestuurslid van de Handbalvereniging 'G.H.C.' te Grathem, Grathem; mevrouw M.E. Barten-Waeijen; P.H. Claessen.

Hunsel

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw C.H.A.P. Korsten-Kunnen, Haler.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: L.J. Hansen, Haler.

Maasbracht

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: F. Verhees, mede-oprichter van de Landelijke Werkgroep Thuisbeademing, tevens oprichter van de afdeling Limburg van de Vereniging voor Spierziekten in Nederland, Linne; mevrouw M.A. Verhees-Widdershoven, lid van de Vereniging voor Spierziekten in Nederland, Linne.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.H. Linssen, Linne; H.F.J. Mestrom; J.J. Schalleij, Linne; mevrouw A.M. Bongaerts-Linssen; mevrouw A.M.C.J. Ververs-Slangen, Linne; mevrouw M.J.M. Claessen-Welters, secretaris van het Kindervakantiewerk te Stevensweert, Stevensweert; P.H.H. van Lier.

Nederweert

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.A.G. Kuepers.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Houben, vrijwilliger, Leveroy; mevrouw C.J.G. Verlaek-Stappers, bestuurslid van het Gemeenschapshuis Leverona te Leveroy, Leveroy; P.H.F. Koppen, Ospel; P.H.H. Theunissen, lid, oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging 'S.V. Leveroy', Leveroy; W.L.F.M. Rulkens.

Roerdalen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.M. van der Beek, Herkenbosch; H.C. van Cann, Herkenbosch; mevrouw A.C.J. van der Beek-Konings, Herkenbosch; mevrouw H.L.W. van Vlodrop-van Helden, Herkenbosch; mevrouw H.M.T. Wolfhagen, Herkenbosch; P.T. Schoenmakers, Herkenbosch.

Roermond

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. Jorna; G.W. Assendelft; J.H.M. Janssen, competitieleider van de Midden Limburgse Biljart Bond; K.J.A. Linnartz; mevrouw E.M.A. Cillekens-Cox; mevrouw H.M.G.J. Hutschemaekers-van de Leur, vrijwilligster; P.G.M. Geraedts, Herten.

Roggel en Neer

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.W. Beeren, Neer.

Swalmen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw M.T. Wouters-Kuypers, vrijwilliger voor asielzoekers te Swalmen.

Thorn

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.P.G. Corstjens; M.G.H. Hennissen; mevrouw M.C.C.J. Beunen.

Weert

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: J.H. Tullemans.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.H. Beelen, voorzitter van het missie-comité te Tungelroy, Tungelroy; H.H. Briels, kaderinstructeur bij de E.H.B.O.-vereniging Stramproy-Hunsel, Stramproy; J.H. Stultiens; J.J. Nijs, Stramproy; J.J. Vlemmings; M.A.J. Weekers; M.J. Maes, Stramproy; mevrouw A.H.G. Schrömbgens-Linssen, bestuurslid van De Zonnebloem, afdeling Weert; P.J.G.A. Hermans; W.C. Pleunis, vrijwilliger.