Koninklijke onderscheidingen IJmond

Beverwijk

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.A.M. de Goede; C.G. IJtsma; J.W. Bakker, vrijwilliger station Wijk aan Zee bij Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, Wijk aan Zee; L.F. de Jong, Wijk aan Zee; L.J. Stoel; mevrouw O.C. Visarius-Kuipers.

Castricum

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: drs. A. Dijkhof; drs. B.C. Nagtglas, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; M. Voogt.

Heemskerk

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw C.J. Seijmonsbergen-de Mooij; mevrouw J. Hoobroeckx-Dooren.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: F.A.H. Bekker; J.W. van Houten; mevrouw A.L.M. Luitjes-Bakker; mevrouw C.D.A.M. Klaassen-Popma, leidster van de werkgroep Terre des Hommes Heemskerk; P.C. van Zijl; T.W.R. van der Heide, bestuurssecretaris van het gezamenlijk parochiebestuur van de Laurentiuskerk en de Mariakerk te Heemskerk.

Velsen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: drs. D.F. Tiemens, Santpoort-Zuid; J.J. Vink, Velsen-Zuid; P.C. Dekker, IJmuiden.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J.M. Meesters, IJmuiden; B.W. Kiewiet, IJmuiden; C.H.K. Borghardt, ouderling, tevens scriba van de Nederlands Hervormde Bethlehemkerk te IJmuiden, IJmuiden; F.J.W. Venus, lid, oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging 'De Stormvogels' te IJmuiden, IJmuiden; H. Bakker, Velsen-Zuid; J. Hendriks, IJmuiden; J.H. Broek, internationaal chauffeur/transportondernemer, Velsen-Zuid; J.M.M. Dunselman, Driehuis; J.P. van 't Hoff, IJmuiden; mevrouw E.J.M. van Leeuwen-Strijbosch, Driehuis; mevrouw J. van Rijn-Prins, IJmuiden; mevrouw T.D.J. Kanne-Baltus, IJmuiden; mevrouw W.J.M. de Vries-Ooms, Velserbroek.