Koninklijke onderscheidingen Groot-Rijnmond

Albrandswaard

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw mr. T.J. Bool-Stellingwerf, Rhoon.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Korteweg, Rhoon; P. Hijzelendoorn, organist van de Gereformeerde Kerk te Rhoon, Rhoon.

Barendrecht

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: drs. F. Bom; G.A. Kraak; ir. J. Boeve.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: F.C. den Hoedt, trainer/coach bij de Christelijke Basketball Vereniging Binnenland te Barendrecht; mevrouw T.H. Duran-de Sterke.

Berkel en Rodenrijs

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.H.C. Strijbosch; mevrouw G.E. Dijkstra geboren Fabel, winkelleidster bij de Stichting Wereldwinkel Berkel en Rodenrijs; mevrouw J.L. Wielinga-Stittelaar.

Bernisse

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: D. Ooms, Zuidland; mevrouw N.M. Labots-Endeveld, Abbenbroek.

Binnenmaas

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: T.A. van den Berg, Heinenoord.

Brielle

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G. Brussaard.

Capelle aan den IJssel

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: F.J. van der Poll; mevrouw W. Goedhart.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw P.A. Hees-Kindt.

Goedereede

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Jansen, Ouddorp; K. Tanis, vrijwilliger bij het Nederlandse Rode Kruis, afdeling Ouddorp, Ouddorp.

Heerjansdam

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.P. Schop, vrijwilliger bij de Nederlands Hervormde Kerk van Heerjansdam/Kijfhoek.

Hellevoetsluis

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Sprong.

Krimpen aan den IJssel

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: M. de Koning.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw E. Hiariej-Pasanea.

Maassluis

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw E. Steehouwer-Schuller, bestuurslid van het Maassluis Overleg Gehandicapten; mevrouw T. Duivesteijn; mr. R.T.A. Ruijs.

Middelharnis

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. de Ruiter; L. Wielhouwer, Sommelsdijk.

Nederlek

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: C. Rook, Krimpen aan de Lek.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G. Cieremans, Lekkerkerk; G.A.M. Flach, Krimpen aan de Lek; J.J.C. van den Hoven, Krimpen aan de Lek; mevrouw A. Koedijk-Oostwouder, Krimpen aan de Lek; mevrouw C. Buitelaar-Berkheij, Krimpen aan de Lek; mevrouw C. van den Hoven-Spuijbroek, Krimpen aan de Lek; P. Gouwens, medewerker van de E.H.B.O.-vereniging Lekkerkerk, Lekkerkerk; T. van Meerkerk, Krimpen aan de Lek.

Nieuwerkerk aan den IJssel

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: L. Goedegebuure, o.a. voorheen directeur van Bos Nieuwerkerk B.V.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.M.B. Vorstenbosch; H.W. Hordijk; L. Scheers; L.J. Vogelaar, vrijwilliger; mevrouw C. van Westing-van Veldhuizen; mevrouw C.A. Carlier-Steenkamer, oud-vrijwilligster bij de St. Josephparochie te Nieuwerkerk aan den IJssel; mevrouw H.M. Prinsen-Zuidema; mevrouw J. van Mansom-den Toom, vrijwilligster; mevrouw J.M. de Groot, vrijwilligster; T.J. Carlier, oud-vrijwilliger bij de St. Josephparochie te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Oud-Beijerland

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: C.A. Hoorweg.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.H. Groeneveld; A.W. Biemans; A.W. de Groot; C.D. van Es; J.A.M. Plattel; mevrouw L.C.W. Solleveld-van Oeffelt; P.Z. de Groot.

Ouderkerk

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Nomen, voorheen postcommandant van de vrijwillige brandweer te Ouderkerk aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel; M. de Groot, Gouderak; mevroouw N. Valk-Buis; mevrouw M. Flier-de Hoop, Ouderkerk aan den IJssel.

Ridderkerk

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A. Kruithof; W.J. van Gameren.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.H. Komduur, voorzitter van de Stichting Ridderkerkse Sportaccommodaties; mevrouw M.T. de Vriend, mantelzorgster.

Rotterdam

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: B. Varenkamp, Hoek van Holland; drs. M. van der Velden, secretaris van de Nederlandse afdeling van de Europese Liga voor Economische Samenwerking.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden: eerste-luitenant B. van der Graaff van de Koninklijke luchtmacht, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.J. van de Plassche, lid, oud-bestuurslid van de Vereniging E.H.B.O. in de wijk Hoogvliet; mevrouw A.C. ten Doesschate-Kappeteyn; mevrouw M.J. Bodewes-van Ruiten, wedstrijdsecretarisvan de Hockey-vereniging 'Leonidas' te Rotterdam.

Rozenburg

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. Romers, directeur bij Volker Stevin Materieel bv te Dordrecht.

Schiedam

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: P.M. Vismans, pastoor van de Sint Liduina en Onze Lieve Vrouw Rozenkrans Kerk te Schiedam.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: P. den Ouden; W. Breugem.

Spijkenisse

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.L. de Graaf; A.W. van Baarle, penningmeester van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Spijkenisse.

Strijen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw E.S. de Jong.

Vlaardingen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: L. van Sinderen, secretaris van de Benelux-Boxing-Union.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.W. Oosterlee; G.B. Ham, actief bestuurslid en vrijwilliger bij de Bouw- en Houtbond FNV, afdeling Vlaardingen, lid van de examencommissie van de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf; J. Aalders; mevrouw A.N. Weisz-den Breems, pastoraal werker in de Hervormde Gemeente Vlaardingen (Rehobothkerk-Westwijk); mevrouw W.J. Veltkamp-Krooshof, vrijwilligster.