Koninklijke onderscheidingen Groot-Amsterdam

Aalsmeer

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: H.L.N. Aronson.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Kraan.

Amstelveen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: D.P. Cohen Paraira; F.G.J. Heijer, o.a. voorzitter van de Amsterdamsche Vereeniging van Makelaars en Experts in Onroerende Goederen; J. de Bie; Y. Kuroda, van Japanse nationaliteit, Managing Director van Yakult Europe B.V.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: F.G. Wesselingh; J. Coevert; mevrouw R.A. Veninga-Siebrecht; P. Meij; W. Lastdrager.

Amsterdam

Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw: A.L. van Dijk, musicus; C.L. Bor, violist; D. Manneke, componist; mr. D.E. Witteveen, directeur-generaal voor Fiscale Zaken bij het ministerie van Financiën; P.R. Audi, van Britse nationaliteit, artistiek directeur bij De Nederlandse Opera te Amsterdam; prof.dr. H.G.C. Hillenaar, oud-hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen; R.W. Campert, dichter/schrijver.

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: C.G. Alphenaar; mevrouw drs. H.M. Burleson-Felter, vice-president Europese Vrouwen Lobby; mevrouw M.J.A. Goos, scenarioschrijfster; mr. G.J. Rijnders, artistiek leider van de Toneelgroep Amsterdam; W.K. Yeung.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.M. Menebhi; D.G. Kerkhoven, manager van de Stichting Welzijn Doven te Amsterdam; dr. L. van Gelder; drs. F.W.F. Tseng; drs. J.H. Leijer; drs. N.P. de Palm, auteur/filmproducent; F.R. de Rooij, beeldend kunstenaar/film- en theaterregisseur; H. Openneer, amateur jazz-historicus; J.P.J.M. Tax, kostuumontwerper; J.W. van Willigenburg, radio- en televisiepresentator; K.M. Man; mevrouw G. Guttmann-Roselaar (Luisa Treves), toneelschrijfster; mevrouw H.J. Axwijk; mevrouw T. Kok; S. Tekin.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: B. van Wijngaarden; C.A. Stiphout; C.E. Hotting; C.W. Malizia; drs. G. van Westrienen, ouderling van de Christelijke Gereformeerde Kerk Amsterdam; E.H. Kok, voorzitter van het College van Gemeentediakenen van de Evangelisch-Lutherse Gemeente Amsterdam; H. Madani; I. Vasálos; K.N.L. Grazell; mevrouw C.A. Stranders-Holster; mevrouw C.C.A. Merhottein, directiesecretaresse bij de Toneelgroep Amsterdam; mevrouw C.G. Grader-Bloeme, lid van het Comité Vrouwenconcentratiekamp Ravensbrück; P. van der Linden; R. Azarhoosh.

Beemster

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.J. Veenis, Zuidoostbeemster.

Diemen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: R. Verheuvel, directeur van de Nederlandse Culturele Sportbond.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Treuren, lid van de Landelijke Wedstrijdcommissie van het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond; R.A. Stein, o.a. penningmeester van de Nederlandse Club voor Chef-koks.

Edam-Volendam

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: P. Bierdrager, lid, oud-bestuurslid van de Edamse Voetbal Club, Edam.

Haarlemmermeer

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: D.J. Mol, Hoofddorp; J. Ravesloot, voorzitter Ned. Verbond van Ondernemers in de Bouwnijverheid, Rijsenhout; prof. J.H. Blokdijk, Hoofddorp.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Millenaar, Hoofddorp; mevrouw A.J. van Munster-Schogt, lid van de Mixed Hockeyvereniging 'MHC de Kikkers' te Nieuw-Vennep, Nieuw-Vennep; S.S. Stel, Vijfhuizen; T.A. Tibboel, o.a. voorzitter van ondernemersvereniging Alverha te Lisse, Lisserbroek.

Landsmeer

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Prins, voorzitter van het district Noord van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond; mevrouw E.H. van Eenige-Janssen; mevrouw M.G. Kellersmann-Larsen.

Oostzaan

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: E.R. van Wijk.

Ouder-Amstel

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw M.K. Westerheijden-Brandse, Ouderkerk aan de Amstel.

Purmerend

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: E. Maatman, pastoraal werker bij het Leger des Heils, Korps Zaandam.

Uithoorn

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw M.C. Bijman-Buskermolen, vrijwilligster in het Verzorgingshuis 'Het Hoge Heem' te Uithoorn; mevrouw N. Lakeman-Boegem, vrijwilligster in het Verzorgingshuis 'Het Hoge Heem' te Uithoorn.

Waterland

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Wiertz, Monnickendam; A.M. Hoedemaker, pastoor van de parochie H.H. Nicolaas en Antonius te Monnickendam, Monnickendam; A.P. Roeleveld, Ilpendam; H.M. John, Broek in Waterland; J.C. Honingh, onder andere voorzitter van het Fanfarecorps 'Zuiderwoude', Zuiderwoude; mevrouw A. Drijver-Hoogland, Broek in Waterland; mevrouw J. Oosterveld-Bijl, Monnickendam.