Koninklijke onderscheidingen Delft en Westland

De Lier

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.G.M. Dekker, penningmeester van de Handbalvereniging 'ODIS' te De Lier; H. Baak, opleider binnen de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond, tevens scheidsrechter voor de jeugd.

Delft

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.J. Noordhuizen, penningmeester van de Voetbalvereniging 'SEP' te Delft; J.A. Voogt, vrijwilliger in de pastorale zorgverlening in verzorgingstehuizen te Delft; mevrouw G.M. de Roo-Dame, vrijwilligster; P.J. Mathlener, penningmeester van de Handboogschietvereniging 'Willem Tell' te Delft.

Maasland

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A. Verboon, directeur-eigenaar Aannemingsbedrijf Verboon Maasland b.v.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw A.E.T. Geres-Boer; W. Gille.

Monster

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A. Blom; A. van Heteren.

Naaldwijk

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.C. Knoppert; L.P.A. van der Goes; mevrouw A. Mostard-Valstar, vrijwilligster, Maasdijk; P. Scheffers, Maasdijk.

Pijnacker

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.L.F. Kerklaan; mevrouw J.C.A. Kerklaan-Zuijdgeest.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.P. den Boer, secretaris van de zendingscommissie van de Nederlands Hervormde Kerk te Pijnacker; mevrouw M.M.A. Kouwenhoven-van der Burg, vrijwilligster; R.R. Lau, lid van de gemeenteraad van de gemeente Pijnacker.

Schipluiden

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.L. Paalvast; mevrouw N. van der Spek-van den Berg, Den Hoorn.

's-Gravenzande

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, met de zwaarden: kolonel E.G.M. Otterloo, van het dienstvak der aan- en afvoertroepen, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C. Eijgenraam, vrijwilliger bij de Gereformeerde Kerk te 's-Gravenzande; C.N. van Herwerden; F.R. Visée; G. Koorevaar; mevrouw A.M.J. van den Berg geboren Disselkoen, vrijwilligster hulpverlening aan Oost-Europa; mevrouw J.C. van Dijk, kosteres van de Lambertuskerk te 's-Gravenzande.

Wateringen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw E.M. Verbeek-Angenent, Kwintsheul.