Koninklijke onderscheidingen Arnhem-Nijmegen

Arnhem

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: drs. A.H.M. Wijngaards; G.A. Gazendam; mr. S.W. Mouw; P.A.O. Courbois.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.I. Gordinou de Gouberville, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen; H.G.P. van Kooten; mevrouw N.F.W. van de Ven.

Bemmel

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: C.J. de Jong, vrijwilliger bij de R.K. Parochie H. Donatus te Bemmel; C.J. Hendriks; H.G.T. van den Brink, Doornenburg; H.J. Meijer, Doornenburg; mevrouw A.F.M.E. Crijns-Wijler, vrijwilligster; mevrouw C.M. van Kerkhoff-van Geelen, vrijwilligster; P.H.J. Peters, Doornenburg.

Beuningen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: F.J.P. Gruwel.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw G.G.M. van Hulst, Ewijk; mevrouw G.W. Faber-Albers, Weurt; W.G. de Waal, bestuurslid van de Volleybalvereniging 'The Weekenders' te Winssen, Winssen.

Didam

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: E.J.M. Knaven; H.G.J. Welling; J.H.F. Pleiter.

Druten

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw M.A. den Biesen-Reuser.

Duiven

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw M.E. Coolen-Verhaegen.

Elst

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: G.W. Ansing.

Groesbeek

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: prof.dr. M.C. van den Toorn.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: H.M. van Mulukom, Heilig Landstichting.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.M. Oolbekkink; H.T.M. Jansen (pseudoniem Henk van Gelre), schrijver; mevrouw P.C.M. Hermans-van de Giesen; P.J.M. Laukens.

Heteren

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: E.A.D. Baart; J.G.A. van Rooijen, Driel; L. Jansen.

Huissen

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.W. Rombouts, algemeen secretaris van de Voetbalvereniging 'Jonge Kracht' te Huissen; G. Verwoerd, secretaris/instructeur Para Zweefclub Gelderland; J.H.W. van Katwijk; J.J.H. van Wissen; P.J. Schrijver; W.T. Huisman.

Millingen aan de Rijn

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J.J. van de Langerijt, lid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Millingen aan de Rijn/Kekerdom.

Nijmegen

Officier in de Orde van Oranje-Nassau: drs. J.F.T. Vugts.

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: F.J.M. Boeijen, muzikant/tekstschrijver/dichter.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J.W. Akkers; M.M. Claassen; mevrouw A.W.M. Willems; mevrouw H.K.M. Lefering-Mientjes, Lent; R. Reinink; R.T. Peters; S.C. Kersten, voorzitter van de Sportvereniging 'De Hazenkamp' te Nijmegen.

Renkum

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: mevrouw L.M. Overschie-Bertels, Oosterbeek; prof.dr. P.A.T.J. Werrij, Heelsum.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: ing. W.J. Gerritsen, Oosterbeek; mevrouw C.P. Risseeuw-Hagens, Oosterbeek; mevrouw G. Koning-Wagenaar, voorzitter van de Hervormde Vrouwendienst van de Hervormde Gemeente te Renkum.

Rheden

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: dr. H.F.H. Tacken, voorzitter van de Stichting 'Het Reizend Muziekgezelschap', Velp.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: J. Beumer, eigenaar van kapsalon annex tabakswarenzaak 'De Oude Post' te De Steeg, De Steeg; J.C. Driessen, Velp; J.J. Comijs, Velp; K. Klomp, cantor-organist bij de Hervormde Gemeente te Dieren, Dieren; P.B. Vree, Ellecom; R. van der Heide, penningmeester van de Dierense Marktvereniging, Dieren; R.H.M. van Wolferen, Velp.

Rozendaal

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: H.P. Mooiman, voorzitter van de Watersportvereniging 'De Engel' te Rozendaal.

Ubbergen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: A.A.E.M. Gijsbers, Beek.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.J. Wiebe, Beek; T.J. Janssen, secretaris FNV Bondgenoten, afdelingen Ooijpolder en Ubbergen, Ooij; W.S.A. Basten, Ooij.

Valburg

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: B. Franken, Zetten; G.J. Eldik, Oosterhout; H. Kielstra, Zetten; mevrouw G. Fikse, Zetten; mevrouw J.J.J. Wedman, Zetten.

Westervoort

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.T.C.M. Reichwein; W. Hubrechsen, penningmeester van de Stichting Welzijn Ouderen Duiven Westervoort.

Wijchen

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: H.J. van Essen.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: L. Groenen, Balgoij; mevrouw C.G.C. Derks-Bull, Batenburg; W.A. Kattenberg.

Zevenaar

Ridder in de Orde van Oranje-Nassau: R.J.P. de Leeuw.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau: A.H.M. Opdenoordt; mevrouw A.M.G. Schaap-Flameling.