Selectie Radio

Telescoop. Aandacht voor de nieuwe dienst van het ANP waarmee het mogelijk is actuele ANP-berichten op internetsites te krijgen. Ook het eerste deel in een serie over satellietontvangst waarvan inmiddels ongeveer 300.000 huishoudens in Nederland gebruik maken. Radio 5, 21.02-22.00u.

De avonden. Na het uitzicht van boswachter Huub Adank in Vogelenzang wat plagerige gesprekken en reportages. Na elf uur een portret van Troum uit Bremen, makers van klanklandschappen en een gesprek met muziekuitgever Radboud Mens. Tot slot behandelt Peter te Nuyl een geluidsfragment uit het radioarchief. Radio 5, 22.02-24.00u.

Schuim & as. Onder meer een gesprek met Jaap Scholten over de reacties op zijn laatste roman Morgenster. Verder filosofe Nelleke Canters over de veranderde visie op dieren en de tentoonstelling Overal is Duckstad in Rotterdam. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.