ANTIDIEETDAG

De Nederlandse Obesitas Vereniging houdt zaterdag 6 mei voor de tweede keer de Internationale Anti Dieet Dag. Deze dag is volgens de vereniging nodig omdat de samenleving constant boodschappen uitzendt ,,dat dik lelijk is, ongezond is, en dat dat koste wat het kost vermeden of verholpen moet worden''. De vereniging roept deelnemers op om één dag niet aan de lijn te doen of op de weegschaal te gaan staan. De antidieetdag wordt gehouden in het Afrika Museum in Berg en Dal bij Nijmegen. Dit museum werd gekozen omdat op het Afrikaanse continent de grootste contrasten in lichaamsgewicht voorkomen. Tot de activiteiten behoort een Afrikaanse lunch. De Nederlandse Obesitas Vereniging, de Bond van Formaat en de Stichting Anorexia/Boulimia Nervosa zijn in het museum met een informatiemarkt aanwezig. Inlichtingen: (0517) 41 50 89 of (026) 325 45 69.