Selectie Radio

De Weekstaat. O.a. de kwartaalcijfers van Akzo Nobel en de werkwijze bij het Ohra Aandelenfonds. Radio 5, 21.30-22.00u.

De Avonden. Na het uitzicht van cabaretière Eva van den Boom praat historicus Paul van Laar over zijn boek over de historie van Rotterdam. Na elven een 10 jaar geleden uitgezonden radioportret over AVRO-programmamaker Jan van Herpen. Radio 5, 22.02-24.00u.

Rechtenkwesties. Aandacht voor o.a. de bewijslast van de Lockerbie-verdachten en de uitspraken van de Hoge Raad over inbeslaggenomen foto- en video-opnamen. Morgen, Radio 1, 14.04-15.00u.

Vijfde Verdieping. Gesprek met Emmy van Dantzig over het door haar grootmoeder geschreven verslag Zeg nooit dat je joods bent over een joodse familie die in 1942 naar Zwitserland vluchtte. Die 'vluchtroute' ging gepaard met onvoorstelbare ontberingen. Morgen, Radio 5, 15.02-16.00u.