Pasen met Pokémon

OMDAT HET ZONDAG en maandag Pasen is, en de Paasvakantie voor veel scholen al begonnen is, ter afsluiting van onze reeks ingezonden Pokémon-tekeningen vooral plaatjes van ei-Pokémon. Die zijn gekozen uit de stapels van tien scholen die klassikaal ingestuurd hebben. Dus naast de duizend brieven en tekeningen van Kinderpagina-lezers, waren er ook bijna driehonderd scholieren die schreven en tekenden over Pokémon. Op veel scholen is Pokémon verboden, omdat er ruzie van komt. Sommige kinderen waren anti, maar de meesten voor. Sinds gisteren draait de Pokémon-film in de bioscoop in 90 steden, dus voor liefhebbers is er een vakantie-uitstapje. Veel meesters en juffen gebruikten de Pokémonwedstrijd om leerlingen keurige brieven te laten schrijven. veel kinderen zetten daarom keurig onder hun Pokémon brief: `In afwachting van uw antwoord.' We hebben zoveel brieven binnen gekregen dat we niet iedereen persoonlijk een antwoord kunnen sturen. Dus hier, bij wijze van antwoord aan alle Pokémon-inzenders: hartelijk bedankt voor de prachtige tekeningen en brieven. Prettige Paasvakantie.

(PS: de prijzen zijn de vorige weken al verloot. Die zijn op.)