Wijnspreekuur

Bent u al heel lang van plan een serieuze wijnkelder op te bouwen, maar u weet niet hoe? Loopt u al tijden rond met de vraag welke wijn u uw gasten moet voorzetten bij een deftig diner? Benieuwd of die fles beaujolais primeur die u jaren geleden cadeau kreeg nog te drinken is? Op 8 juni houdt Lucette Faber wijnspreekuur in de bijlage Agenda. U kunt uw prangende vragen over wijn, sherry en port tot uiterlijk 20 mei, liefst per e-mail, sturen naar NRC Handelsblad, redactie Agenda, Postbus 8987, 3009 TH Rotterdam. De boeiendste, leukste, origineelste vragen worden in deze bijlage behandeld, de overige vragenstellers krijgen antwoord thuis. Alle vragen en antwoorden van het vorige wijnspreekuur zijn op de website van NRC Handelsblad te lezen: www.nrc.nl

Wijnvragen

In de oproep voor het Wijnspreekuur (in de krant van donderdag 20 april, pagina 23) is het e-mailadres waar wijnvragen gesteld kunnen worden, weggevallen. Dit luidt: agenda@nrc.nl